Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Riba raca rak, sodelujoči ta teden

Riba raca rak, sodelujoči ta teden

Odgovor na objavo uporabnika
baalu, 22.11.2024 ob 10:39

Nastjo ven iz ekipe, pa bi bili super

Ona kvari, a so ostali 4je res top! Ona ni za nikamor.

Sem imela boljšo predstavo o njej, sedaj pa…celo o Marayi dvomim. Se družijo! Ne moreš biti sam drugačen, če se družiš z Nastjo.

Super so razen Nastje. Mi je bila pred “kuhanjem” bolj všeč. No pa saj sploh ni kuhala. To so delali zanjo drugi.

Ostali OK, tale Astrid, ki je do zdaj nisem poznala super gostiteljica. Tudi Domen priden.

Vredno ogleda.

Unedva korošca se itak šlepata na Maraaya oz. sta njun produkt.

Že samo to, da svoje rojstno ime in priimek zamenjaš v enega, ki ti ga producent poturi za “glasbeno sceno” in promocijo. To je zame človek brez hrbtenice. Nevretenčar. Ta mala cipica je pa ista. Za promocijo vse…

Nastja? To pa je čisto druga slika zdaj. Razvajena lahka afna, nič ne bi, sramota kako se oblači, glede na to da je mama. Svojemu otroku reče “A si frajer?”- kakšna vzgoja je pa to? Tu so mi vsi njeni faljeni, Matej mi je že v osnovi za bruhat, od zdaj pa še Nastja, vse narejeno, da je sladko in svetleče. Nima osnovnega obnašanja. Lahka ženska, cipasta je. Vedno mi je bila simpatična v roza, zdaj vidim, kako je prazna, da je to samo slika. Nastja, Nastja, sram te bodi! Prav grda mi je postala. Mimogrede, nobene njene pesmi ne poznam, pa naj bi bila slavna pevka?!

Najmanj mi je všeč Nastja.Obsedena z bleščicami, tisti grozni visoki srebrni škornji…prava blontna barby.Pa nonstop se hvali, da ne je sadja, solat…Kot pevka je kar neki, Astrid je veliko boljša pevka in nasploh ženska.

Nastje prej nisem poznala, cisto simpaticna je, prijetna, neprimerljivo bolj kot Spik in Muler Pograjc, pa mi njen svet blescic in glasbe sploh ni blizu. Lepo je presenetil Kumer, duhovit in zabaven. Fajn druzba so bili! O promoviranju alkohola bi se pa dalo kaj negativnega povedat.

Še en od nemogočih 100 RŠ. Skoraj ne moreš več gledati TV, da ne naletiš na razne kmetije, poroke, kuharske zmenke, soočenja, tekmovanje v ne vem čem. Vse slabo zrežirano, brez veze.

… eni sežejo le do “bleščic” oz je zunanjost bolj pomembna kot vsebina. Take ljudi pač vzamem z njihovimi bleščicami vred – se mi pa zdi, da je iskrena, preprosta v smislu ‘simple- mindedness’ – za plus štejem da ne deluje zlobno in vzvišeno

New Report

Close