RibaRacaRak Anabel
Meni sta zoprni obe, tako Anabel kot Hajdi. Res je, Anabel je prav vsiljevala ta svoj veganski meni, in polagala v usta, kako je vse istega okusa kot pristni produkti iz mleka in mesa. No, ni isto, je Gašper lepo povedal, je bil vsaj iskren. Videlo se mu je, da jih ima že počasi dovolj, v bistvu sploh ne sodi v to skupino presranih bab. Hajdi se pa zdaj dela vzvišeno in pika v ljudi s preveč osebnimi vprašanji. Na popstars, kamor se je prijavila pred leti, ni bila tako samozavestna, jo je Dada Kladenik hitro prizemljila.
zoprni sta obe, 10.10.2024 ob 06:52
Meni sta zoprni obe, tako Anabel kot Hajdi. Res je, Anabel je prav vsiljevala ta svoj veganski meni, in polagala v usta, kako je vse istega okusa kot pristni produkti iz mleka in mesa. No, ni isto, je Gašper lepo povedal, je bil vsaj iskren. Videlo se mu je, da jih ima že počasi dovolj, v bistvu sploh ne sodi v to skupino presranih bab. Hajdi se pa zdaj dela vzvišeno in pika v ljudi s preveč osebnimi vprašanji. Na popstars, kamor se je prijavila pred leti, ni bila tako samozavestna, jo je Dada Kladenik hitro prizemljila.
Tukaj je edino Gašper za gledat, mogoooče še Oriana. Blažka, Hajdi in Anabel so za moje pojme negledljive. Neko spakovanje, kr neki.
Delim mnenje, kot ga je zapisala @zoprni sta obe… Tako fini… Smili se mi Gašper v tej skupini, kot si tudi ti opazila one so vse neke finoce, prestane.. ta skupina v tem tednu je res krepko slabša po energiji od preteklih. In enako kot ti sem tudi opazila in me je zelo zmotilo, da Hajdi čist v vsakem večeru pika z osebnimi vprašanji, in čeprav je jasno, da človeku ni ravno prijetno, ona se kar nadaljuje.
Vsakega napada s tem ali je poročen… In potem ko se je pri Blažko videlo, da ji ni prijetno o tem govoriti, se je Hajdi sama osmešila ko je nadaljevala z vprašanjem, če bi se poročila, a v bistvu je vse to izraz dvojnega Hajdinega nespoštovanja in osmeh nje same, saj če jo take stvari zanimajo bi si lahko sama na spletu prebrala, da drugo pa je to, da je pokazala, da empatije ravno nima, čeprav človek jasno pokaže, da mu je neprijetno ob njenem vprašanju, se ona ne ustavi.
Jaz osebno sem vedela, da je bila Blažka poročena z Matjažem Pograjcem ima z njim tudi otroke, sploh nisem vedela, da je ločena. Tako da Hajdi malo več spoštljivosti ne bi škodilo, pa tudi sicer ni poroka tisto kar definira človeka, da vsakega s tem napada kot da je to edino pomembno.
Anonimno645, 10.10.2024 ob 07:37
Delim mnenje, kot ga je zapisala @zoprni sta obe… Tako fini… Smili se mi Gašper v tej skupini, kot si tudi ti opazila one so vse neke finoce, prestane.. ta skupina v tem tednu je res krepko slabša po energiji od preteklih. In enako kot ti sem tudi opazila in me je zelo zmotilo, da Hajdi čist v vsakem večeru pika z osebnimi vprašanji, in čeprav je jasno, da človeku ni ravno prijetno, ona se kar nadaljuje.
Vsakega napada s tem ali je poročen… In potem ko se je pri Blažko videlo, da ji ni prijetno o tem govoriti, se je Hajdi sama osmešila ko je nadaljevala z vprašanjem, če bi se poročila, a v bistvu je vse to izraz dvojnega Hajdinega nespoštovanja in osmeh nje same, saj če jo take stvari zanimajo bi si lahko sama na spletu prebrala, da drugo pa je to, da je pokazala, da empatije ravno nima, čeprav človek jasno pokaže, da mu je neprijetno ob njenem vprašanju, se ona ne ustavi.
Jaz osebno sem vedela, da je bila Blažka poročena z Matjažem Pograjcem ima z njim tudi otroke, sploh nisem vedela, da je ločena. Tako da Hajdi malo več spoštljivosti ne bi škodilo, pa tudi sicer ni poroka tisto kar definira človeka, da vsakega s tem napada kot da je to edino pomembno.
Pred par dnevi sem eno na približno pogledala. Od teh raznih spakovanj mi je bilo že prav malo mučno. Ja, Gašperju ni fajn , res ne.
Se strinjam z zgornjimi komentarji, čudi me, da Hajdi, ki je tako radovedna, ni vedela, da je bila Blažka poročena z Matjažem Pograjcem, režiserjem, je velikokrat v medijih povedala, da je bil njena mladostna ljubezen, tako da res ne vem, ali Hajdi živi v jami, da tega podatka ni zasledila, ali je tako samovšečna, da vidi le sebe. Pa še to, njeni lasje so krepko predolgi, še malo, pa jih bo vlekla po tleh. Ta frizura ji sploh ne paše. Sem imela tudi sama dolge in zdrave lase, pa sem bila sama sebi zoprna s tako dolgočasno frizuro, in sem krepko skrajšala naglavno okrasje.
se strinjam, 10.10.2024 ob 07:55
Se strinjam z zgornjimi komentarji, čudi me, da Hajdi, ki je tako radovedna, ni vedela, da je bila Blažka poročena z Matjažem Pograjcem, režiserjem, je velikokrat v medijih povedala, da je bil njena mladostna ljubezen, tako da res ne vem, ali Hajdi živi v jami, da tega podatka ni zasledila, ali je tako samovšečna, da vidi le sebe. Pa še to, njeni lasje so krepko predolgi, še malo, pa jih bo vlekla po tleh. Ta frizura ji sploh ne paše. Sem imela tudi sama dolge in zdrave lase, pa sem bila sama sebi zoprna s tako dolgočasno frizuro, in sem krepko skrajšala naglavno okrasje.
Vse je zrežirano v naprej. Kdo še verjame, da je to spontano? Ha, ha. Eno oddajo sem skoraj celo gledala. Edino Gašper je gledljiv, pogojno še recimo Oriana. Kako lahko snemajo take oddaje?
Gašper in Oriana sta super.. solidno tudi Blažka.. Ti so vredu in normalni.. Hajdi in Anabel.. Omojbog.. Anabel je še butasta povrh. Naj raje skrije svoje pomanjkljive intelektualne sposobnosti. Hajdi radovedna in teži s vprašanje, ki niso za vsakogar. Se strinjam z njeno frizuro.. Passe ze zdavnaj.
Prvi trije našteti so pa meni super.
Blažka in njeno filozofiranje, težkaaaaaa ženska, kot da bi požrla pamet celega sveta. Tudi njeno kuhanje je bilo pod nivojem, glede na njeno pametovanje pa sploh.
Anabel je slabo skuhala, ampak kaj drugega ni bilo za pričakovati, saj je logično da punca bolj malo kuha, tako kot tista pevka prejšnji teden s čudnimi zobmi… Drugače je meni kot oseba simpatična.
Blaž povprečno skuhal, daleč od tega da bi bilo popolno in ne vem, zakaj se ves čas nekaj usaja nad drugimi. Tistega njegovega biftka marsikdo ne bi jedel, so preveliki kosi mesa.
Čakam na Hajdi in Oriano, sploh Oriana mi je zanimiva, simpatična, in me zanima, kaj bo postregla.
Ja, to je pa res vrhunsko kulinarično znanje, kupiš cel kup delikates, goro sirov, kupiš pršut, mortadelo, dve vrsti pesta, kupiš grisine, kje je tukaj kaj “njenega” dela, razen tega, da je vse skupaj narezala (no, še pršuta in mortadele ne)? Za glavno jed pa rižoto in za sladico tiramisu (itak vsi delajo sladice, kjer nekaj sestavin stlačijo v kozarčke, da jim ni treba gledati na obliko). In potem še nenehno teži z vprašanji, je dobro, je dobro, ste zadovoljni, sem zadovoljila vaše okuse? Tipična instagramerka, kuharica pa ni bogvekaj, izbrala je najbolj varno in enostavno pot.
Anabel je meni dobra kot oseba, me je presenetila, kuhanje, nimas kaj pricakovat od veganke, ampak solidno bi rekla..
Pa Oriana je meni top, najboljsa med temi v skupini, poleg Gasperja. Res mi je Oriana kul, skulirana, ne govori tja v en dan, ampak pove, ko ima kaj pametnega za povedat. Sem pozitivno presenecena.