Ribič v Seči – katastrofa…
Zakaj?
Urnik imajo od 12-24 ure, ob torkih zaprto.
Pridemo včeraj ob 16:20, da bi se družina naužila malo morske hrane, pa mi natakar že ob prihodu reče, da do 18:00 je pa zaprto, ker se pripravljajo na večerjo…Halo???? Ga vprašam, kako to misli pa pravi, da no, odprto je, ampak do takrat pa strežejo samo pijačo!
Dejstvo je, da tega nimajo nikjer objavljenega in je očitno neko pravilo, ki ga plasirajo kadar jim paše…..al kaj???
Je to normalno?
Ali so zreli za kakšno inšpekcijo?
Bi verjetno čisto mirno prenesla tudi ta dogodek, ampak je to letos tretjič, ko smo odšli od tam popolnoma razočarani…..
NIKOLI VEČ!
Toplo odsvetujem!
(razen če…..morda niste Italijani….)
p.s.:Zelo zelo pa priporočam obisk Pri Mari v Piranu, kjer pa je zgodba popolnoma drugačna….vse je tako noro dobro in prijazno :)))))
Hja ne vem no. Jaz ponavadi v oštarijo vedno pokličem, da preverim ali imajo odprto in kaj prostora.
V dobrih gostilnah na primorskem koncu zna bit ob koncih tedna kar problem dobit mizo (pa ne samo zaradi italijanov). V nekatrih dobrih gostilnah je brez predhodne rezervacije to praktično nemogoče.
In če ni gostilna ravno ob cesti, mi je pa res lažje odtipkat tistih 9 cifer kot pa se pripeljat do vrat gostilne in “osebno” povprašat za prosto mizo?
Caca:
“Pri Mari” je prva gostilna na desni strani glavne ceste v mesto Piran – takoj po zapornici.
Brancin z zelišči v srajčki je ODLIČEN, pravtako krostata s figami :))))
Selena, Žoži:
mislim, da imam svoje razloge zakaj sem bila tretjič tam in tako so taki komentarji neumesni……vsak zakaj ima svoj zato!
ija-1
se rajši peljem s kolesom in če mi je dano, pač jemo tam in se ne obremenjujem s telefonskimi in natančnim planiranjem prehranjevanja!
Gre za princip oz. odnos!