Ribice in akvarij
http://members.fortunecity.com/zirle/akv/vna.htm
Ena bo dovolj.
in katere so te mini ribice ??? Meni na pamet pade edino siamska bojna ribica ( samec ) pa še ta bi trpela po mojem … mogoče kozice, drugače pa raje rože notri posadi ( če je res 5 l ).
Itak je pa najboljš ko v take male akvarije ali pa bučke naselijo zlate ribice ( ki pa po pravilih potrebujejo vsaj 100 ali 200l akvarije ).
no očitno se pa vseeno spoznam na akvarij malo bolje od tebe … ker če bi se spoznala bi vedela da v tak akvarij ribice ne sodijo … pojdi malo prebrat forum na akvazinu pa ti bo tako jasno …
drugače pa … veliko pove tvoja reakcija na moj odgovor o tebi … človek skuša pomagati, ker odgovor tebi ni všeč sem pa potem zmešana … no ja … pa naj bo po tvojem … sam o akvarijih imam pa vseeno mal več znanja ter predvsem več letne izkušnje ( pa ne z 5 litrskimi ) ….
ampak vaza. Akvarij je približek naravnega bivališča rib. Torej je notri življenje (rastline…), vzpostavljen biotop, urejeno filtriranje vode, osvetlitev…
Mislim kaj če bi ribo raje kat takoj ob pult treščla, bi vsaj hitro poginila, ne pa da se bo reva matrala
Pa psa imate tudi na 1m dolgi verigi?
Ja je treba že od malega prince pa princeske učit da se lahko za lastno zabavo izživljamo nad nemočnimi…
res, da je tale akvarij majhen, ampak nehajte že težit o tem, kaj bi bilo primerno in kaj ne. če bo vodo menjavala dovolj pogosto in skrbela za akvarij kot je treba, potem ne bo nobene panike. to vem iz lastnih izkušenj, ker nimamo vsi placa za 50 litrske kante-pa brez zamere. verjamem, da ji je tudi jasno, da v tak akvarij ne more strpat nekaj 10 rib, ampak več kot 1 bo pa že šla.