ribji namaz


Glej, mi doma ga delamo tako:
2 x tunina konzerva (ca.180g)
1 kuhano jajce
malo popra (po želji in okusu)
malo olja (po želji)
žlička ali dve majoneze
pol žličke do žlička gorčice
slaniki (za okus)
po želji feferon
Vse skupaj pa zmeljemo v multipraktiku. Namaz je uporaben nekje dan do dva (lahko tudi tri, če ga imaš dobro zapakiranega), a pri nas nikoli ne ostane več kot dan, ker ga imamo vsi zelo radi (tudi jaz, ki sicer nisem preveč “ribji človek”).
Pa dober tek.




Pozdravljeni!
Prav prijetno mi je in kar na smeh mi gre,ko berem o ribjem namazu.
Zanimivo,da ga ima tudi moja hci v najlepsem spominu iz solskih klopi in taborniskih let.Kuharica je bila ta glavna! Tudi sosolke so trdile,da je v soli najboljsa malica.Nikoli potem ji ni bil noben tako vsec,pa ceprav sem se trudila,da bi naredila boljsega iz bolj izbranih sestavin.
Res je bil iz sardel in masla ali margarine.
Naredite dober namaz in lep pozdrav babi




