Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ricinusovo olje?

Ricinusovo olje?

Je katera že poskusila uporabiti ricinusovo olje za rast trepalnic? Na Facebooku sem videla video, da je kao najboljša stvar ever.

Uporabljam ga povsod. Na lasišču uro preden si lase umijem. Na obrazu zvečer čez kreme. Na telesu zvečer. Je super za rast las, obrvi in trepalnic. Krasen za kožo. Naravni botox 🙂

Moraš pa pazit kaj kupiš. Ne sme biti v plastiki, steklena temna pakunga naj bo in hlano stiskano. Je pa zelo gosto in se težko razmaže. Jaz ga mešam z drugimi olji za telo.

Tudi jaz sem gledala neke posnetke o ricinusovem olju. Sem ga kupila in si mazala obraz, posebej 2x na dan še obrvi in trepalnice. Rezultat je nič. Vztrajala sem 3 mesece.

no enim res pomaga pa bolj raste. je pa to olje se za 100stvari. men ful pase na obraz glih ker je tok gost. drugi ne bo.

ce ma kera suho kozo kake izpiuscaje zna fino mastn nardit in gre najglobje v kozo kot druga olja. tud za obkladke pri tumorjih al pa ma vsem no. preberte si

Sem tudi jaz že marsikaj slišala o njemu … Nekatere so pravila, da je oh in sploh, druge pa, da je za nič. Zato sem ga še sama poskusila in nisem videla nekega učinka razen mogoče malo bolj hidrirane trepalnice, ampak so že precej mastne izgledale. Ricinusovo olje ne spodbuja rast, ampak samo navlaži trepalnice in potem zgledajo, kot da so debelejše – to pa je tudi to. Jaz raje uporabljam od L-Factorja serum, ker je za rast in gostoto, pri oljih kot so ricinusovo mi pa res ni prijeten tisti občutek masti. Se mi zdi, da sem pač takšen tip človeka, ki ne prenese veliko na očeh – npr tudi kakšne goste maskare ne.

Biserka889

n kao. ti tepka-  je najbolšje.  in če bi ti brala moje poste bi to že vedela. ker prodre globoko v tkivo in ga prezrači. trej mu da kisk. kar ubija rakave celice.  povsod ga maži- še po pički.  ti pa sploh po lasišču. da mogoče prodre dovolčj globoko do možganov in ti jih napihne na velikost oreha.

Jaz ga uporabljam za lase in nego koze ze vec kot 5 let. Ker mi pase in nimam razdrazene koze po nanosu. Ce bi pomagal pri rasti trepalnic ali obrvi bi  do sedaj sigurno ze opazila 🤷.

Odgovor na objavo uporabnika
Lucyluc, 04.05.2025 ob 17:35

Sem tudi jaz že marsikaj slišala o njemu … Nekatere so pravila, da je oh in sploh, druge pa, da je za nič. Zato sem ga še sama poskusila in nisem videla nekega učinka razen mogoče malo bolj hidrirane trepalnice, ampak so že precej mastne izgledale. Ricinusovo olje ne spodbuja rast, ampak samo navlaži trepalnice in potem zgledajo, kot da so debelejše – to pa je tudi to. Jaz raje uporabljam od L-Factorja serum, ker je za rast in gostoto, pri oljih kot so ricinusovo mi pa res ni prijeten tisti občutek masti. Se mi zdi, da sem pač takšen tip človeka, ki ne prenese veliko na očeh – npr tudi kakšne goste maskare ne.

Kje se pa dobi ta njihov serum? Sem v google vpisala in mi ga ne najde?

Ga uporabljam že na leta, ravno tako olivno olje, arganovo, jojobo,… Kokosovo mi ne odgovarja. Gosti, dolgi lasje in obrvi, koža gladka in prožna. Starost 60 let.

Saj tudi je strupen.

poppy187, 11.05.2025 ob 18:12

Kje se pa dobi ta njihov serum? Sem v google vpisala in mi ga ne najde?

Na njihovi spletni strani… Če napišeš ‘lux factor serum’ ti ga bo našlo. 🙂 Ne vem, kako se ga lahko drugače dobi.

Lucyluc, 18.05.2025 ob 14:51

Na njihovi spletni strani… Če napišeš ‘lux factor serum’ ti ga bo našlo. 🙂 Ne vem, kako se ga lahko drugače dobi.

Hvalaaaaa! Ga naročim.

New Report

Close