Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Rimming

Rimming

100x prežvečena tema – ampak nas malo daje debatna nostalgija. Torej: prakticirate ali ne in, če ne zakaj ne? 😉

PS
Kaj je to, bom mamicam razložil malo kasneje, ker sem trenutno na tesnem s časom!
😉

http://en.wikipedia.org/wiki/Anal-oral_contact

no, ne znam dat strani gor:)

oralni-analni stik:)

a lahko malo bolj podrobno razložiš in povej če to prakticiraš

Stari; zdaj pa nehaj provocirat!
:))))))))))))))))

Potem pa res raje dam sexat v rito………….

Ha,ha,ha.Končno:-)

🙂 kako bi še podrobneje opisovala:)

oralno pomeni z usti, jezikom, v ustih…
analno pomeni, zadnjično, okoli in v analni odprtini

torej, lizati in vtikati jezik v analno odprtino

Če pa prakticiram…:)
Ni praksa, ni mi pa tuje, obojestransko (on njej, ona njem)
Večinoma sva vse sprobala in tudi to:)

To je stvar trenutnega navdiha, ni vedno človek pripravljen in ne vsakomur. To so delikatne zadeve, ki se zgodijo ob posebnih trenutkih zamaknjenosti, ko vsi predsodki odpovedo in ko slediš samo še užitkom:)

Lepo profesorsko si razložila tistim,ki ne vedo kaj in kako:-)

zelo lepo razloženo, tako da sedaj vem kako se reče temu kar smo včasih počeli, če je prava oseba in feeling res paše

hmmm…meni pa ni jasno, kako da je “zlati tuš” požel tako da ne rečem zgražanje, tole pa ne….

čist iskreno – se raje pustim polulat, kot da ližem rit , pa naj bo še tako spucana. meni pa sploh ne sede da mi kaj šarita tam odzadi. kaj čmo….

citiram:

“To so delikatne zadeve, ki se zgodijo ob posebnih trenutkih zamaknjenosti, ko vsi predsodki odpovedo in ko slediš samo še užitkom:)”

in se sprašujem:

kako je pa na običajen dan, ko je full predsodkov in se ne sledi slepo užitkom? : )

a se ti zdi , da se je kdo zgražal, kaj pa praviš na to, da ima človek v ustih več nevarnih bakterij kot pa okrog riti ( ob ustrezni higieni) pa se nihče ne zgraža oz ima predsodke pri poljubljanju pa četudi teče slina v potokih

Enostaven odgovor: Vse je v glavi!

ne rajca me ( preverjeno), pa predsodek gor al dol.

predvidevam da se ti npr. ne greš sodomije pa ti vseeno ni do tega, kljub temu da nisi še nategnil nobene ovce. ali se mogoče motim?

tole si pa dobro napisala ne greš se sodomije pa ti vseeno ni do tega, ja sej če bi mu bilo do tega bi se jo verjetno šel al kaj, saj pravim cinizem veje iz tebe

tako je bilo mišljeno: predvidevam da tebi do sodomije ni, kljub temu, da še sprobal nisi. predsodek?

za sodomijo bi že lahko rekla da spada pod zgornjo temo “perverzno” oz če uprabim bolj močno besedo, da se mi to gnusi tako kot recimo nekrofilija, pedofilija in podobne spolne prakse, tako da res tu ne gre več samo za predsodek , ampak me pa zanima kaj misliš potem o analnem seksu?

takrat pa ne izvajamo lizanja tam okol;)
Bo?
:))) moram še s hrano…..lol
vampi ne pašejo vsak dan, pa ne morem rečt, da jih ne maram, samo…..pride dan, ko zapašeeeee nekaj in si prvoščim;) , takrat nimam predsodkov, da so vampi notranjost želodca prežvekovalca in so bli še pred nedavnim polni zelene brozge;)…al pa krvavice….nebi jo zmazala kar kadar bi blo….včas mi prav smrdijo:)

torej, tako je tud z anusom, pa naj vtikamo jezičke al ga nastavljamo, ne paše vsak dan isto-zna presneto bolet, kljub nemajhni kilometrini;)

alenka:) wb:)

No, pa vse kaže, da mi ni treba pojasnevati pojme.

jah, a ni škoda za kakšne užitke nas tej predsodki prikrajšajo

mirella: ) wb: )

ni mi všeč, pa nisem samo 1x poskusla. očitno spadam med tisti procent ljudi, ki okol anusa nimajo erogenih točk. da bi pa to počela samo zato, da bi nekomu delala uslugo, hkrati pa stiskala zobe in čez par ur šla težko na wc zaradi tega….no way.
ker se cenim : )

Meni je blo pa prav všeč, ko sem gledala, predvsem pa poslušala odziv partnerja, ko sem mu z jezičkom šarila tm okrog. Hmmmm, pa kako je ritko stiskal:)))))

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

ja res je blo lepo…….
…… da nisi bla to ti?
🙂

Si ti ritko stiskal in vzdihoval?

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

New Report

Close