Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek RIPPLE VALUTE

RIPPLE VALUTE

Ali ima kdo kakršnekoli izkušnje s to kriptovaluto Ripple?

Kako začeti, sedaj sem prebrala, da je začetni vložek 500Eur.

Vsak nasvet bi bil več kot dobrodošel.
Za več koristnih info posredujem tudi mail.
Res me zanima samo mnenje ljudi ki imajo izkušnje in vedo zakaj in predvsem kako.

Hvala.
A.

XRP je del xRapid sistema, ki ga je razvil Ripple Labs. XRP se kategorizira kot “digital assets”. Kdo ti je rekel, da je treba kupiti za 500 EUR? Lahko kupiš za toliko kot hočeš. Nobenega pogoja ni pri tem.

Za test. Pri Skrillu, pol leta nazaj s paysafecard kupila za 30 eur xrp za 0.24 – 0.25 eur ter za 10 eur Ethereum (ta je precej več padel od takrat).

Za Skrill denarnico pravijo marsikaj, eni so zadovoljni, drugi da radi nategujejo, tretji, da so njihovi lastniki isti kakor tisti, ki imajo paysafecard čez. Pa tukaj nisi njihov direktni lastnik xpr, samo za to se ne sekiram preveč, ker jih imam itak samo za test.

Glede na začetno vrednost pa danes je vrednost mojega zakupa padla za – 2.86 eur, torej 6.65{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} procentov.

Vsekakor pa ne bi vlagala tam kjer piše, da je “nujni” vložek 500 eur. 10 eu še morda, 500 pa gotovo ne. Tako, da pazljivo.

Kdor govori o “začetnih vložkih”, te hoče nategnit. Ripple lahko kupiš na katerikoli borzi za kolikor denarja hočeš. Ne nasedaj.

Se pridružujem temu mnenju. Če ti nekdo pogojuje z nekimi začetnimi vložki ti to močno odsvetujem. XRP lahko sama kupuješ, za toliko kot ti želiš. Lahko je poljuben znesek. Če te več zanima pusti mail.

Spoštovani,
Sem kupila nekaj ripple valute. Ali mi kdo lahko pomaga, kako se pogleda stanje na mojem računu?
Lp.
Q
Slava

Kje konkretno si kupila?

Če niti tega ne znaš, nisi nič kupila.

Upam, da jih nisi “kupila” na netu? Za 39 eur? Ker je to namreč goljufija. Mojo prijateljico so tako okrog prinesli. Ko je hotela pogledati v virtualno denarnico, so vsi podatki izpuhteli.

Še ena, ki ne ve kaj kupuje in kje se kupuje.

kaj pa ta stran ,Kriptomat ?
Ima kdo izkušnje z njimi ?

Mogoče kdo kupuje v tem času rasti kriptovalut kaj (valuto)?
Se kdo kaj spozna ali ukvarja s tem ?
Lahko kakšna usmeritev (na kaj bit pozorni,…)

Kupuj z denarjem, ki ga lahko dlje časa pogrešaš. Ne paničari ob nihanjih. Predlagam ti da uporabljaš regulirano menjalnico.

Zdaj previdno, ker se je valuta v enem mesecu podražila za 3x in lahko za toliko seveda tudi pade.

Hvala !

Ja, zdajle previdno pri kupovanju vseh kriptovalut, ker je vse v zelenem. Kupuje se globoko v rdečem.

Kaj pa e toro?

Etoro omogoča tudi trgovanje z delnicami…imaš bitstamp, kraken, coinbase, binance…

Na etoro ne kupiš dejanske kriptovalute, ampak samo trguješ z njimi. Če kupiš na dejanski borzi kriptovalut, je kriptovaluta tvoja – jo imaš na svojem računalniku, jo lahko shraniš. Tega na e-Toru ni. Čisto druga pravila.

Se nekaj usmeritev glede varnosti. Bodi pozoren na prevarante, ki iščejo vse možne načine kako bi prišli do kriptovalut, enako kot do denarja. Nikamor ne pošiljaj proti obljubam, da boš dobil več kot si dal. Če simple pomisliš je vse enako količino tpri denarju. Noben ti ne bo vrnil več kot si dal. Ostal boš samo brez tega kar boš dal.
Gesel in ključev nikoli ne hrani na računalniku! Vedno jih hrani izven računalnika! Najboljše je papir, zvezek ipd. in to spravljeno na varnem. Preden se prijaviš kamorkoli preveri, da ni stran fejkana!

Ravno danes me je poklical nekdo in preko odzivnika ponujal VIP paket ripple za 39 eurov. Paket naj bi prejela v treh dneh po pošti. Kot berem gre pri tem za nateg, ali ne.

Tako je, nobenih paketov ne kupujte. Če želiš kupiti kriptovalute kupi na Kriptomat.

Lahko pa se brezplačno pridružiš projektu Pi Network, kjer rudariš brez stroškov (in se rudari v oblaku).

Kdo te je poklical? Kr nekdo? To je nateg. Če kupuješ, kupi sama!

pomoje je nateg.

Ne vem, v čem je težava s temi paketi. Kupil sem ga sam ripple v paketu in bilo je ok, imel sem dostop do platforme za usposabljanje in kriptovalute. Potem sem ga prenesel na svoj račun. To ni prevara, le preprost način. Internetnem sovraštvu ni kaj verjeti.

New Report

Close