RIPPLE VALUTE
“Zgadza się, nie kupuj żadnych pakietów. Jeśli chcesz kupić kryptowaluty, kup w Cryptomat.” … oho, vidiš, da nekdo oglašuje. Super, škoda le, da z varanjem drugih :/.
Paket ripple je tipičen naložbeni izdelek za vlagatelje začetnike, zato vam dajo ta učna gradiva in kriptovaluto imate na voljo brezplačno. Če želite svojo kriptovaluto prenesti ali prodati, lahko tudi vi, vendar lahko postopek traja nekaj časa. Uspelo mi je. Torej se ni česa bati. Tudi očitkov o goljufiji ni treba brati. Kupil sem ga in nihče me ni prevaral, zato ne verjemite v trolanje
paket kriptovalut je običajen naložbeni produkt. Kripto lahko kupite na borzi in v kriptokonzervi, ne more pa vsak postaviti e-denarnice, zato obstajajo podjetja, ki ponujajo dostop do lastne e-denarnice. Enako je pri Revolutu, to je Revolut, ki drži vaš denar in kriptovalute, je to torej tudi prevara? Ne
Paket kriptovalut deluje podobno. Ko nimate e-denarnice, lahko podjetje shrani vašo kriptovaluto in če jo imate, jo lahko prenesete. Pri tem ni nič težkega.
Bobu bob, 30.11.2020 ob 10:39
Se nekaj usmeritev glede varnosti. Bodi pozoren na prevarante, ki iščejo vse možne načine kako bi prišli do kriptovalut, enako kot do denarja. Nikamor ne pošiljaj proti obljubam, da boš dobil več kot si dal. Če simple pomisliš je vse enako količino tpri denarju. Noben ti ne bo vrnil več kot si dal. Ostal boš samo brez tega kar boš dal.
Gesel in ključev nikoli ne hrani na računalniku! Vedno jih hrani izven računalnika! Najboljše je papir, zvezek ipd. in to spravljeno na varnem. Preden se prijaviš kamorkoli preveri, da ni stran fejkana!
A ma kdo izkušnje s capitaloffocus? Na internetu pravijo, da je prevara. A ste kaj vložili in a ste bili prevarana a ste dobili denar nazaj.
Čeprav začne se tako, da se registriaš in takoj pokličejo, zahtevajo denar in potem te vprašajo koliko imaš shranjenega in toliko zahtevajo.
Hočem biti prepričana in izvedeti kaj je res in kaj ni.
a ma kdo izkušnje, 21.06.2021 ob 12:58
A ma kdo izkušnje s capitaloffocus? Na internetu pravijo, da je prevara. A ste kaj vložili in a ste bili prevarana a ste dobili denar nazaj.
Čeprav začne se tako, da se registriaš in takoj pokličejo, zahtevajo denar in potem te vprašajo koliko imaš shranjenega in toliko zahtevajo.
Hočem biti prepričana in izvedeti kaj je res in kaj ni.
Ne poznam. Priporočam skrajno previdnost in obvezno raziskovanje preden karkoli kupujete!
Sem šel malo preverit zadevo. Gre za “offshore brokerja”. Se pravi za offshore posrednika, ki naj bi bil na Marshallovih otokih. Taki posredniki, ki delujejo v offshore območjih lahko čez noč izginejo in ostaneš brez vsega. Se pravi je vprašanje zanesljvosti, varnosti in upoštevanja zakonodaje. Zakaj bi te zanimala ta opcija?
Uporabil sem tudi paket ripple in z njim nisem imel težav. Ne pozabite … tukaj ne kupujemo kriptovalute, ampak paket usposabljanja z učnimi materiali. Ta oblika izobraževalnega izdelka je na voljo na različnih trgih. To ni nič novega. Zato ne dovolite, da vam kdo reče, da vas bo nekdo goljufal, ker »kupujete kriptovaluto«. V paketu ripple ne kupujete kriptovalute, temveč izobraževalni komplet.
kaj pa Revolut? Tam ne kupujete kriptovalute na borzi in je nimate v lastni denarnici, je torej tudi prevara?
Nakup kriptovalut na borzi in vodenje v lastni e-denarnici je najboljši način, vendar za profesionalce. Začetniki uporabljajo Revolut ali takšen paket ripple.
Pri paketu velja spomniti, da kupujete kriptovalute, ampak izobraževalno gradivo, torej gre za usposabljanje, ne za nakup kriptovalut. Ne prodajajo kriptovalut. Kdor tako piše, zavaja ljudi.
Anonimno931, 05.01.2022 ob 13:00
vedno manj negativnih komentarjev … Mislim, da so ljudje ugotovili, da so te obtožbe na internetu goljufije konkurence. V redu.
Ripple paket sem kupil pred enim letom in nisem imel težav. Platforma je bila ok in kriptovaluto sem lahko prenesel v svojo denarnico.
Zgoraj je govora o nakupu kriptovalut prek spletne banke. Nakup “paketov” je še vedno nateg.