risanka barbapapa
Pozdravljeni!
A mogoče kdo med vami ve, kje bi se dalo dobit risanko barbapapa – po možnosti v slovenščini ali pa vsaj v angleščini (uspeli smo izbrskat samo francosko in švedsko verzijo :?). Tamala je čist nora nanjo, jz pa se spomnim samo, da sem jo v moji mladosti gledala v slovenščini.
Hvala za info.
na internetu slovenske verzije ni (na youtube je prva sezona še v nemščini, japonščini, španščini, poleg fr. in švedske, nekaj delov je tudi v angleščini; z emule pa smo prišli še do nizozemske druge in tretje sezone). če iščeš na youtube dobiš različne zadetke z različnim geslom – npr. barbapapa, barbapappa, barbapappas, barba papa itd itd
ni videti, da bi kdaj izdali kak slovenski DVD (vsaj na cobissu ga ni), tako da bolj slabo kaže
imajo v H&M spodnje hlačke in majčke z barbapapami (če pride kaj v poštev za miklavža) pa trenikrice tudi (ampak samo za najmlajše)… kot vidiš, smo pri nas tudi v barbapapa-fazi ;))
Hja h&m smo že izropali in pokupili vse kar so imeli v naši velikosti, tud v rega kvak sem pustila že pol plače za figurice in zdaj je cel projekt, ker si za rojstni dan (naslednji teden) želi to risanko. Je smrketa začela že komplicirat, da bi ona to na televiziji gledala in ne na računalniku (po njeno čarunalniku)
V mullerju res še nisem gledala, ampak tam bi tako ali tako, če sploh, najbrž imeli nemško verzijo.
original :http://en.wikipedia.org/wiki/Barbapapa
….grem še mal iskat,če bom še kaj našla…