Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Risanke za 2 letnike

Risanke za 2 letnike

Katere risanke so popularne oziroma primerne za starost 2 leti?

nodi,medvedek PU,cars..moj fantek jih je gledal že ene 20x,bombažki,fifi……

O ful hvala, zdej mi bo lažje. Kaj pa telebajski?

Mojemu malčku niso bili všeč…no tud men ne:)

Pujsa Pepa

Nodi, VLak Tomažek, Poštar Peter, Rory, Florjan, Avtobuski, Bombažki, Čebelica Maja, Smrkci, Franček.

Pepa, Fifi, Tomaž, Katka, Bombažki, Franček, Piki, pa še kakšna bi se našla. V vsakem primeru pa nekaj sinhroniziranega.

telebajski, barbapapa

pepa, pepa, pepa, pepa, pepa… potem pa dolgo nič in nato… pepa

če pa se zgodi katastrofa in pepe ni, je dobra za silo tudi katka, piki in bacek jon.

(imamo punčko)

pri nas je prva in edina risanka, ki bi jo lahko gledali vsak dan večkrat na dan AVTOMOBILI (cars)…v glavnem strela mcquinn 🙂

trenutno mu je všeč tudi rori

Bacek Jon

Za dveletnika?
Definitivno NODI, NODI, NODI – sem že rekla NODI?
Pa Krtek npr.
Tudi ostale so OK, a poznam otroke, ki jih nikoli niso marali gledati, ti dve pa obožujejo prav vsi otroci, ki jih poznam (pa jih ni malo).

Nodi, Mojster Miha, Bombažki, Telebajski, Medvedek Rupert, Medvedek Uhec, Piki, Gasilec Samo, Angelček, Fifi.

Kenga: evo, tuki mama ene dvoletnice, ki je Nodi niti pod razno ne zanima in ji ne pritegne pozornosti za več kot minuto, medtem ko pa backa jona kar požira z očmi

Ooo punce ful hvala za namige, si bom tole kr sprintala, jutri pa v lov na risanke:)

Ali sem res edina, ki se ji zdi dveletnik premajhen za risanke? Pa risanke Avtomobili definitivno ne more dojet…

Naš dveletnik tudi noče risank gledat, sploh ga ne zanima. Bi mi včasih pasalo, da bi malo pri miru sedel. Sem pa zelo vesela po drugi strani, da ne visi pred tv že v tej starosti, za to bo še veliko časa.

Jih imamo pa cel kup doma, da jih mami gleda, po mojem tudi ne razume avtomobilov npr. Je kar odrasla risanka.

Tako, da mibere, ja se strinjam s tabo.

Pri nas pa gledamo Rdečo kapico, Volk in 7 kozličkov, Trije prašički, samo, da je VOLK, pa nimamo še dveh let, mankajo še trije meseci. Pri srednji hčerki pa je lahko bila katerakoli risanka, pa ni gledala niti dve minuti.Še zdaj ne gleda veliko televizije. Pri najstarejši pa smo morali že od nekdaj tv ugašati, saj bi drugače cele dneve gledala. Je zelo odvisno od otroka. Uf, cel roman.

Nodi, Pujsa Pepa, Čebelica Maja moj otrok jo zelo obožuje (moji hčerki je ime Maja), Larina zvezdica, Poštar Pat super risanka, Barbi vse risanke so super, Franček, Smrkci, Bolt…

2-letniki ne smejo gledat ekrana!!!

Odgovor na objavo uporabnika
Khm khm, 26.11.2024 ob 12:33

2-letniki ne smejo gledat ekrana!!!

Nikoli ni prižgan TV ko je otrok prisoten. Zamoti in igra se s knjigicami, ki izredno rad pregleduje in se ob tem pogovarjamo. Tudi kratki pravljici rad prisluhne. Najenostavnejši elementi (pokrovčki kozarcev, razne škatle.. iz gospodinjsva, pa so trenutno najzanimivejše igrače.

Čuvajte otrokove oči.

Odgovor na objavo uporabnika
Zaspanka, 25.12.2008 ob 20:59

Katere risanke so popularne oziroma primerne za starost 2 leti?

Zakaj za 2 letnika rabiš risanke???

New Report

Close