Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Risperdal-pravilno???

Risperdal-pravilno???

Zaradi depresije-začaranega kroga otožnosti in strahu, da sem kaj narobe naredila ali da sem kaj narobe rekla in sem se večno sekirala in premlevala, kaj bodo ljudje rekli…… mi je bil predpisan Risperdal. Ampak v navodilih piše, da je za zdravljenje shizofrenije, jaz pa tega nimam!
Sem v dvomih, ali naj to reč sploh vzamem!

Ne verjamem, da bi bil katerikoli zdravbnik tako neodgovoren, da bi ti kar tako predpisal Risperdal, saj je to močan antipsihotik.Uporablja pa se tudi pri nasilnih starostnikih in v otroški psihiatriji.
Ponavadi vprašamo, zakaj so nam določena zdravila predpisana…ali nisi nič vprašala. Pa Risperdal ponavadi predpisuje psihiater, ne splošni zdravnik. Najbolje, da pokličeš in vprašaš, zakaj se gre…Jaz bi se pogovorila na štiri oči. In želela bi zvedeti diagnozo.

Lp

Mojemu bratu se je po njem bledlo 🙁 Prej je bil OK potem pa ga je ves čas nekdo lovil, zbujal se je v strahu…ko so mu ga ukinili na zahtevo staršev, je bil spet stari brat. Predpisanega je dobil v bolnici (po pretresu možgan v prometni nesreči) in ko jim je ponoči na intenzivnem oddelku padel na glavo.

Učinki so različni. Poznala sem nekoga, ki mu je zelo šlodoval. Nesposobnost koordinacije, tako težke noge, da se je komaj premikal, slabost, vrtoglavice. Poleg tega, če pobrskaš po spletu, povzroča kar veliko smrtnost…

Edina oseba, ki jo poznam in jemlje Risperdal, je res šizofrenik. To je težko zdravilo in samo zaradi depresije skoraj ne verjamem, a bi to kdo to predpisal… Je bil psihiater? Vsekakor pojdi po drugo mnenje, magari k drugemu psihiatru, preden začneš to jemati!!

To je tisto, kar vseskozi pišem kot glas vnebopijočega v puščavi:

NE JEMAT NIKAKRŠNE KEMIČNE SVINJARIJE!

Vse je narejeno na bazi kokaina.

Andreja in še nekateri vas prepričujejo o psihiatriji kot o nečem človeškem, ampak vam povem, da šele tablete delajo norce, zombije, zlomljene upogljivce……

Vsem se gre za vaše premoženje, češ – tu, v norišnici bomo poskrbeli za vas, vi nam samo izročite premoženje, če ne si ga bomo vzeli sami (odvzem opravilne sposobnosti!).

Pojdi po drugo mnenje na KOMZ, Zaloška cesta, a vedi, da so vsi zdravniki povezani, v rač. so dali šifro norosti in nihče več te resno ne jemlje. Vsak ti bo rekel, ja gospa, kaj se pa greste, vi imate resne težave, pejte v Polje, tam vam bodo pomagali…..

Figo pomagali!

Edini + je, da si tukaj preskrbljen, samo prenašati te norce dan in noč….je grozljivka. Ena se dere kot vrana, kraka, misli da je ptica. Kra, kra, kra. dela. Po Risperdalu boš krakala tudi sama.

Samo, če pa ne bi imeli nekateri zdravil, bi pa hin rihtali ,
kaj je boljš ?
oziroma, kaj bi njim pa ti svetoval namesto ” kemične svinjarije ” ?

Vsakomur delo in zanj pošteno plačilo. Brez stresa, nervoze, hitenja. Kot Skandinavci. Nikomur se ne mudi. Stanovanjce. Vrt. Livada. Pašniki.

Vsi bi na mah ozdraveli. Vsi.

Ana

New Report

Close