rit mi raste
Živjo ženske!
Mene pa zanima ali sem res samo padla v proces staranja, ali si lahko še kaj pomagam. V bistvu sploh nisem debela in vedno sem nosila konfekcijo št. 36. V zadnjih štirih letih sem bila 2x na porodniški in se vedno veliko migala. Zadnje pol leta, kar sem spet v službi, pa sem opazila, da mi je večina hlač v rit preozkih…sploh v zadnjih dveh mesecih. Sem ugotovila, da sem se res zredila za dve kili – sedaj jem obilno že ob pol enajstih itd…pa ne vem…je to razlog, ali to, da sedim 8 ur v službi…
Imate kakšne finte, kako vzdrževat ta zadnjo? Pa ne, da sem obrememnjena…ne bi pa rada cele garderobe zamenjala, če ni treba.
No, gibam se še vedno, samo res ne več toliko, saj so dopoldnevi zabetonirani v službi.
Vaše izkušnje, nasveti?
Ja, pa lep dan.
Mislim, da če se sedaj manj gibaš zaradi službenih obveznosti, da boš pa morala zreducirat mogoče pri hrani. Ob pol enajsti obilen obrok raje zamenjaj s kakšno solato ali lažjim prigrizkom, ki si ga prineseš od doma. Pa vsake toliko vstani, se pretegni, če imaš možnost napravi tudi kak počep, pa stiskaj mišice ritke,….
Škoda bi bilo, da bi zapravila, kar si do sedaj tako dobro vzdrževala..še zlasti že zaradi let se postava počasi začne spreminjati, poleg vseg dejavnikov seveda.