Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ritka

Ritka

Ciao punce….vam je všeč analni sex?

Odgovor na objavo uporabnika
Skrivnost, 16.06.2025 ob 13:26

Ciao punce….vam je všeč analni sex?

Kaj sprašuješ? Nastavi ritko pa boš vedel kako je.

No povej ti,očitno že veš

Skrivnost, 16.06.2025 ob 13:38

No povej ti,očitno že veš

Ne vem, pa niti ne sprašujem takšne bedarije. Če si pa ti drekmešar, pa odkrito povej, naj te ne bo sram priznati in odkriti to svojo SKRIVNOST.

Res si že probal….si prav ena bedarija ja.

Skrivnost, 16.06.2025 ob 14:16

Res si že probal….si prav ena bedarija ja.

Zakaj skrivaš svoje poželenje in nagnjenja. Kar odkrito na plano s tem. Naj te ta SKRIVNOST ne omejuje pri užitkih. Z lahkoto boš našel enega tipa, da si bosta neobremenjeno medsebojno malo povrtala v ritke.

Ne vem,če ti razumeš slovensko…sprašujem punce za analni sex.Očitno si ti punca v vezi s tvojim fantom…nič narobe.Pač vsak ima svojo spolno življenje….če te pa boli ritka ko ga fasaš,jebi ga….bodi ti aktivc.Ajde dosta zdej… s tabo mi se ne da zgubljat časa…uživaj PEDERU!!!!!

Nekatere so nanj nore druge sploh ne upajo probat ker jih bo baje bolelo,tretjim pa je moralno sprto ker misli da se v rit lahko samo pedra.  Če ti uspe drugo od naštetih prepričat in lepo počasi pripravit ritko in jo nežno in počasi pripeljat do orgazma je preskočila v prvo skupino. Nisem samo ene spravo tak dalec da je zdaj nora na analo… Med drugim tudi zeno ki sama reče da ji ga dam v ritko…

Ja…se strinjam s tabo.

Skrivnost, 16.06.2025 ob 15:28

Ja…se strinjam s tabo.

Zdaj razumem. Oprosti ker sem bil butast. Ti si pasivc pa bi rad bil aktivc. To pa ni nobena SKRIVNOST.

Ne….ti ne razumeš.Ti nisi bil butast,ti si GLUP

Skrivnost, 16.06.2025 ob 16:56
    Ne….ti ne razumeš.Ti nisi bil butast,ti si GLUP

Želim ti veliko sreče, pa naj te ritka preveč ne peče…

Hvala…veš,da me ne bo pekla ,sej si mi poslal kremo,ki si jo tudi ti uporabljal.Še enkrat hvala….pa če tebe ni pekla verjetno ne bo niti mene…..res si dober človek,se bidi,da imaš izkušnje

A spet ti debil

Bravo….točno

Po načinu pisanja lahko sklepam da tle so sami neizkušeni, ki ne vejo kako zgleda seks. Po vsej verjetnosti vsi pod 18 let. Z leti začneš rad eksperimentirati in ugotoviš, da analni seks lahko tudi božanski. Vidi se ta vaša nezrelost na kilometer daleč.

Se strinjam…končno en izkušen

Meni je všeč analni seks. Z ljubijem sva ga pogosto prakticirala, zdaj pa ga bolj malo..

Doživim tudi analni orgazem, ki mi je celo boljši od vaginalnega.

“Skrivnost” s kje si?

Meni je všeč, 19.06.2025 ob 21:26

Meni je všeč analni seks. Z ljubijem sva ga pogosto prakticirala, zdaj pa ga bolj malo..

Doživim tudi analni orgazem, ki mi je celo boljši od vaginalnega.

“Skrivnost” s kje si?

S pomočjo klitorisa ali brez?

Oj…iz obale.Ti?

Vsaka ki se je prepustila temu,tipu ki mu ni vseen za za zensko ki se mu preda…je stalnica oz vedno dobrodosel vhod…

New Report

Close