Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rizeva cokolada

Rizeva cokolada

Dopoldan je je bilo se pol, zdaj je pa izginila…. V moje sluzbene prostore ne hodi nihce… Po moje so bili lacni zlobni skrati.

Pa tako je bila dobra – Mikado, saj jo poznate?

🙁

nekoč mi je bila res super, danes pa ….. očitno se staram, cenim manj sladke sladke zadeve

Meni je pa Mikado tako kot recimo evrokrem tablica ali rum ploscice – sladkarija s pridihom prijetne nostalgije.

Nisem ljubitelj čokolade spljoh (no, razen kakšen marcipan me premami), riževa mi je pa najbolj zanič (poleg lešnikove), tako da jaz nisem bila.)))

O, zloba, porednica. kak zapeljiva tema.

Kaj pa Fontana ledene kocke? Se spomni kdo?

a si mogla,a ??? :-((((

============================================= "Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen." Mati Terezija

Itak Mikado, pa svetlo modri Ledeni desert, pa Eurokrem (v skrajnem primeru Viki krema), lešnikova Gorenjka … :))

Se katera spomni posameznih riževih zrnc, oblitih s čokolado? Pa rozine, oblite s čokolado, te še celo včasih kje najdem … pa tapravih žele bombonov malina/robida tudi ni več…

Pa penaste banance al pa une čoko banance

Barca, jaz se spomnim enega pakiranja, ko je bila skatla (taka kot za bonboniero) nekak razdeljena na 5 prekatov in v vsakem je bilo NEKAJ oblito s cokolado. Riz, pa lesniki, pa rozine, mislim, da tudi mandeljni…. Joj, da mi je ponovno dobiti eno tako skatlo!!!

Včasih mi je bila zakon, danes je pa totalno umetna. Se vidi, da smo razvajeni.

Ja, tudi tega se spomnim …. tista oblita riževa zrna so bila pakirana v vrečke..

Meni se pa kovca po Moto keksih, tistih okroglih a la sendvič.

Pa tele http://www.zvecevo.hr/portfolio/seka-i-braco/ in http://www.zvecevo.hr/portfolio/samo-ti-volim-te-cokolade/ in http://www.kras.hr/hr/katalog/kategorija-1-cokolade/proizvod-16-kolumbo

Pa saj to še prodajajo, mogoče ne ravno v vsaki, ampak v kakem manjšem Mercatorju in v Sparu sem tudi to videla. Meni je tudi to njaaam, samo ima kar ceno. No, tudi v trafiki v Kliničnem centru sem jo videla, tako da sanje se ti lahko uresničijo:)

no vsaj toblerone se še da kupit.

Tudi moto imajo še, kam pa gledate ženske :))

to se še dobi, ampak največkrat okol novega leta, mmm

============================================= "Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen." Mati Terezija

ž

ja če ne drugje na pošti :-))))

tudi fontano se še dobi:-)))

Pa saj so še vedno v prodaji. Pri nas so riževi, pa mandlji in lešniki vedno ostali, rozine so šle pa at takoj:)))

joj, ne, tok smo jih v Jugi prejedli, da jih videt ne morem – kocke ovite v moder papir s snežinkami …kr slabo mi postane, riževa čokolada mi pa tudi več ne gre.

Temne čokolade mi gredo pa v slast.

Na vso srečo sem rum kokos kroglice že včer zamazala, kruh mam še in mi ni treba nikamor( otrokom se ne da), drugač bi zdele…..

uauuuuu pa Mond, lešnik, kokos in še nekaj jih je bilo, taki so bili kot so zdaj Mars

Jaz bi pa Kinderlado!

Pa Softy žvečilni, ki so se ti po poku balona prilepili prek pol obraza :))

New Report

Close