Rizeva cokolada
pa bazooka, pa uni ko cigareti eni žvečilni..
o kera se pa spomni za piti tegale: https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQwSH3tm4VLw7iuKOl_1Gqkln8y5PUG6qdyjUHIfTnyGg60jJ357g
nije da lažem, to nije, al sad si me ufatila na djelu, ja sam onu tvoju pojeo, i to namah, eto, ja sam bio!
ja sam ti u školi bio odličan učenik i meni mama kaže, Mujica sine, šta želiš za sve one petice
pa, mama, ti mene najbolje znaš, u mene mi oči ko u Japanaca, ja bi onu Sajonaru smazo ko od šale
i šta da pričam dalje – tako i bi, otišo kod najboljeg susjeda, kupio riževu čokoladu, i do kuće se naslajo i sve smazo, došo kući, a mama pita, Mujica, srećo moja, gdje ti je čokolada, mama, ja sve pojo putem, tako mi slatka bila, moro sam, eh, nek si, sunce mamino iskreno, nek si pojeo, veli mama i ode pravit kadaif, jer nešto slatko je uvijek moralo bit u kući, ko, doči će gosti, a ja sam dobro znao đe stoji slatko
kje najdeš te čokoladne rižke? Sem jih že iskala pa jih nisem zasledila.
Spomnim se čokoladic, ki so bile v obliki cigarilosa? Se pomni kdo, ful dobra čokolada, palčko si posvalkal in sej lepo odvila. Pačikumiji so bli tut taki :)))[/quote]
Najdem take in drugacne rizeve cokolade, teh oblitih zrnc pa ze leta nikjer ….
Cisto brez vsake kreme, samo piskoti s kristalnim sladkorjem, zvezdice, krogci, rombi….? Takih se spomnim, ampak sem imela raje take palcke, kot so tiste zgoraj.
Rizeve karamele se se dobijo? Jih ze tudi nekaj casa nisem videla, Bronhije imam pa zelo pogosto kar v sluzbi v predalu mize
Pa v Avstrijeje botra kupovala verige zvecilnih, v takem prozornem celofanu, pretisnjenem po vsaki kroglici zvecilega gumije, takih divjih barv… za en meter tega je moral biti ze skoraj tepezni dan…
Cisto brez vsake kreme, samo piskoti s kristalnim sladkorjem, zvezdice, krogci, rombi….? Takih se spomnim, ampak sem imela raje take palcke, kot so tiste zgoraj.
Rizeve karamele se se dobijo? Jih ze tudi nekaj casa nisem videla, Bronhije imam pa zelo pogosto kar v sluzbi v predalu mize
Pa v Avstrijeje botra kupovala verige zvecilnih, v takem prozornem celofanu, pretisnjenem po vsaki kroglici zvecilega gumije, takih divjih barv… za en meter tega je moral biti ze skoraj tepezni dan…[/quote]
Točno te imam v mislih. Lahko sem jih pojedla celo škatlo. Vprašanje pa, če bi mi danes še bili všeč. A se morda spomniš proizvajalca?