Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Rjuha in kri

Rjuha in kri

Živijo. Imam problem. S punco sva sexala in zgodilo se je to da je ravno dobila menstro in tega ni opazila. Ko sva končala sem opazil da je rjuha vsa od krvi. Zanima me s čim lahko to očistim?

Lep pozdrav

z ognjem

Najboljše, da daš kar v pralni stroj oprat…

...pusti soncu v srce...

Če ne upaš nest svoji mami, naj jo domov nese dekle;)
Mama ne bo pogrešila tvoje rjuhe takoj;)

Oz. pa saj mame vedo, da bo od fanta rjuha prej ali slej imela bele flekce al pa krvave;)
Lahko rečeš da se ti je kri iz nosa ulila;) -mama bo vedela:)

ma dej ….če jo je glih dobila, je stvar na začetku in komaj opazna. če ti je pa posvinjala vse rjuhe je bila rdeča že malo prej.

ali nateguje ona tebe, ali ti nas?

Flek zmoči s hladno vodo, namaži z milom ali pralnim praškom, nekaj časa pusti namočeno, podrgni in speri s hladno vodo.Če še vseeeno ne gre stran poiskusi s peroksidom.Če pa je rjuha platnena, bombažna in se lahko pere na 95 stopinj, pa sploh ni nobenega preblema, vrzi v pralni stroj.

Eh brezvezni odgovori. Saj itak mi ni panike nesti rjuhe oprati domov vendar mislil sem na kakšen praktičen nasvet mogoče tudi za v bodoče. No pa za tiste ki imaste kdaj pa kdaj take probleme – dobil sem nek prašek mislim da veniš in ta čudežno deluje. Prašek zmešaš z vodo in nastane taka pena ki jo naneseš na rjuho, pustiš pet minut in spereš. DEC IT:) če je blo to tako težko napisat pa ok.

Ja, dete točno tako.

Fant, mal sem razočarana nad tvojo punco, da se ni spomnila ona kakega praktičnega nasveta, sploh Vanish-a.
V startu si se zaj… ker si pokazal, da obvladaš madeže. Če bosta skupaj, je pralni stroj gotovo tvoj;)

Itak se pa za tak problem vpraša na kakem gospodinjskem forumu, ne pa na sex v mestu, ki s krvnimi madeži nima prav posebne veze.

acura nsx ali naj rečem raje honda nsx- pač na brezvezno vprašanje dobiš brezvezne odgovore, sicer pa ne vem zakaj ne greš kupit nove rjuhe, da nimaš svilenih za svojo razvajeno rit pa ti jih je škoda…

Bodi vesel, da si sploh dobil kak odgovor in btw:odgovori so bli čisto uporabni…

...pusti soncu v srce...

he he najbolj se mi dopade odgovor da bom sedaj jaz prevzel funkcijo pralnega stroja 🙂 hehehe zakon:) drugače pa sem zasledil še bolj neumna vprašanja:) hehe vglavnem problem rešen tako da zabavajte se še naprej.

Čau

Je tebi pranje okrvavljenih rjuh zabavno?Pojdi na ženski čvek, tam je še več take zabave.

New Report

Close