Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rjuhe za visoke jogije

Rjuhe za visoke jogije

No, krasno, kupim nove jogije, jih hočem postlat in kaj ugotovim? Da so vse rjuhe doma premajhne! Ker sem, pametna kot sto vragov, kupila jogije višine 30 cm, moram zdaj v nabavo rjuh. Ali so to kakšne posebne rjuhe, ali zadošča, da kupim nekoliko večjo rjuho in potem višek spodvijem spodaj? Pri nakupu nisem bila pozorna, opozoril me ni nihče, zato vas prosim za pomoč. Kako imate ta problem rešen vi, z visokimi jogiji?
Hvala za odvoror.

Mi jih kupujemo v Lectusu, kjer sicer prodajajo vodne postelje. Rjuho je že fajn met lepo nategnjeno. Niso pa poceni, ampak kvaliteta odtehta.

Jogi rjuha, se pravi tista, ki ima okrog in okrog elastiko, eno dimenzijo večja. Za posteljo 160 torej 180 širine, za 180 širine pa 200 krat 200 (se dobi).

Kupiš rjuhe za vodne postelje ali pa boxspring. Sicer pa imaš npr. v Lesnini znamko Fleuresse. Pa še kakšno druga znamka je dobra – tista z debelejšim tkanjem in za višje jogije.

To so rjuhe za vodne postelje. Z malo sreče jo dobiš tudi v Lidlu za male denarje.

Prakticno povsod. Na izdelku je skica rjuhe in narisano je da imajo rob 30 cm. Za prvi nakup pojdi kjer so ti svetovali zgoraj. Ko bos pa hodila po splosnih nakupih (interspar, lidl, hofer,…) Pa spotoma pogledas med izdelki in se najde pa se poceni in tako si delas zalogo.

V ikei se dobijo rjuhe za visje jogije. Stanejo dosti manj kot pa pri nas. Ce pri nas stane taksna rjuha recimo 30€, jo v ikei dobis za 15€

Rjuh za 30 cm visoke jogije je povsod dovolj in tudi drage niso. Jih kupujem že leta, Moraš pa malo prebrat, kaj piše na ovoju, ne kupovat kar na pamet. Drugače jih pa tudi šivilje delajo, če hočeš kake posebne.

Tudi mi kupujemo višje jogije in sem malo gledala rjuhe: 70 evrčkov, pod 50 jih ne dobiš, velikost 200×200.

tudi jaz sem se tako nasrala s temi jogiji….

Ne vem, če imaš prav. Ko sem zadnjič gledala te rjuhe, je bilo napisano, da je rob 26 cm, tu pa se sprašuje za višino 30.

Poglejte na spletno stran trgovine Jysk- rjuhe za visoke jogije, njihova Gold linija, različne dimenzije za različno visoke jogije, mislim da imajo celo za 40 cm višine. Tam kupujem rjuhe za visoke jogije, ta Gold linija je res kvalitetna. Sem kupila rjuhe drugje in so po prvem pranju samo še za v smeti. Pazite samo, da kupite Gold.

Rjuhe kupiš v Jysku in niso preveč drage.

New Report

Close