Rob glavice
Je normalno, da ima moški po robu glavice penisa neke bele pikice kot nekakšni mini mozoljčki. Te ima namreč moj novi fant. Drugje po telesu teh pikic nima. Sam pravi, da je to čisto normalno stanje in ni nobena bolezen ter, da te pikice ima full fantov. Dobil jih je v puberteti. Ima pa 23 let. Baje, da je tudi enkrat zdravnika o tem vprašal in da je vse OK. Pred njim sem imela dva fanta in noben tega ni imel. Mi lahko kdo pove kaj več o tem. Fant pravi, da so to neke biserne papule, če sem ga prav razumela
Poglej mu še okoli danke či jih ima. Kako pa veš da jih nimaš tudi ti?
Ja prav ti je povedal te bele pikice niso nič resnega in so zelo pogoste ponavadi se pojavijo v mladosti. Gre za žleze lojnice in nič drugega. Niso nevarne in tudi nič nalezljivega niti se jih ne zdravi razen v primeru da bi bile zelo estetsko moteče.
Je normalno in neškodljivo.
Wikipedia: Corona of glans penis
… some males may develop Hirsuties papillaris genitalis, or “pearly penile papules”, a common and harmless condition.
Wikipedia: Hirsuties coronae glandis
Hirsuties coronae glandis (also known as hirsutoid papillomas and pearly penile papules) (PPP) are small protuberances that may form on the ridge of the glans of the human penis. They are a normal anatomical variation …
Wikipedija ima tudi slik kolikor hočeš:
Human penis, Human penis (medical), Human glans penis, Hirsuties papillaris genitalis, Hirsuties papillaris penis
To so ventili za mazalno sirotko, ki se nabira v zaglavju penisa
Reci mu, naj si par dni ne umiva qurca in potem si ga oglej in navohaj.
Forum je zaprt za komentiranje.