Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Robert Goter

Robert Goter

Svaka čast Robert!! Verjamem, da boš podrl tudi svetovni rekord v prihodnje.

Škoda res, pa tako navijala…

Fakkk škoda

Robert če ni šlo dans pa drugič. Verjamem da zmoreš.

Ukradel je program za učenje harmonike in ga naredil za svojega pred leti. Sram ga bilo, kraduša. Nič dobrega nimam povedati o tem človeku.

Odgovor na objavo uporabnika
helena h., 03.04.2025 ob 21:09

Ukradel je program za učenje harmonike in ga naredil za svojega pred leti. Sram ga bilo, kraduša. Nič dobrega nimam povedati o tem človeku.

Ali si prepričana?

Dejansko naj ne bi spal in počival 4 dni? Meni je kaj tako norega nezaslišano, saj to umreš. Dobro da je končal, želim mu, da si hitro in povsem opomore.

helsinki23, 03.04.2025 ob 21:27

Dejansko naj ne bi spal in počival 4 dni? Meni je kaj tako norega nezaslišano, saj to umreš. Dobro da je končal, želim mu, da si hitro in povsem opomore.

Ravno danes sem gledala na youtubu v živo, je šel počivat. Na vsako uro je imel 5 minut počitka. To je izkoristil po 4 urah in šel počivat za 20 min. Bodo drugi več povedali, ki so bolj redno spremljali.

Je možno, da ima punco, ki je od njega mlajša skoraj 30 let? Če je res, je to tudi svojevrsten rekord.

Pol vsi novi glasbeni učitelji kradejo program 🤣

Kaj pol za Jožeta Potrebuješ praviš

je smiselno, 03.04.2025 ob 21:46

Ravno danes sem gledala na youtubu v živo, je šel počivat. Na vsako uro je imel 5 minut počitka. To je izkoristil po 4 urah in šel počivat za 20 min. Bodo drugi več povedali, ki so bolj redno spremljali.

Je možno, da ima punco, ki je od njega mlajša skoraj 30 let? Če je res, je to tudi svojevrsten rekord.

Kako 30 let mlajša, on jih je imel 40, torej jih ima ona 10 ?

1.4. 2025  je dopolnil 49 let

Dobra blonda nimas kej. Svaka mu čast da ima zensko 25 let mlajso. Verjetno je tudi denar v igri, če ga ima hehe. Drugače pa 58 ur brez spanja to crknes. Začnejo se halucinacije/mikrospanci. Pri 80 urah bi lahko že dobil poškodbe možganov dobro da je nehal.

Anonimno 10010, 04.04.2025 ob 06:35

Kako 30 let mlajša, on jih je imel 40, torej jih ima ona 10 ?

76 letnik je

Robert je pravkar bil star 49.let Ja, njegova nova punca pa je par let starejša od  sina.

New Report

Close