robijevi heroji
Jaz vem☝️, 07.03.2023 ob 09:01
🤣, 07.03.2023 ob 07:54
Hey a še nisi slišu, EVERYTHING IS GOING ACCORDING TO THE PLAN 🤣🤣🤣 v treh dneh bo Kijev padel 😂 aja ni? Ok, pol je treba modela Zelenskega na polno spluvat, da nodo opice tipa zgorni avtor še sledile Putinovemu božanstvu 😂😂🤮🤮 hudič ko ugotovis, da si na napačni strani zgodovine 😭😭
Jaz za razliko od vas tuml bunk nisem navijač za nobene. Moti me pa, da Amerika komandira Evropo. In da ste drhal toliko tupa da ploskate sami sebi v pogubo. Kaj hidica ima EU v Ukrajini? Nič. Tam ni nič evropskega in naj se sami zmenijo. Saj se streljajo že deset let med sabo, ne od lani.
Nisi navijac za nobene? A dej no? Pol navijaske parole limas ker ti je dolgcajt 🤣🤣 Pa Rusi so šli na Kijev iz Belorusije v turizem ane, spotoma še mal zganjal genocid v Buči pa tm okol 🤮🤮🤮 kaj ste to zaene budale, brez spomina 😱☠️ ma v praznih glavah itak spomina ne more bit 🤣🤣
Pa saj to je vzorec vsake teme o agresiji Rusije. Ko spljuvajo, prekolnejo in se spucajo nad Zelenskim, Ukrajino in nami ki jo podpiramo, zaključijo. Argumentov za debato nimajo, ko trčijo dejstvo da lažejo oziroma da njihove trditve nimajo nobene realne osnove, odprejo novo temo in po enakem vzorcu naprej. Je pa to par osebkov, ki v eni temi menja nike po tekočem traku.