Robot za mokro čiščenje
Ja , tega imam in sem ful zadovoljna, boljši kot I robot
Ja , tega imam in sem ful zadovoljna, boljši kot I robot
Ali ima tudi mokro čiščenje?
Irobot 7 plus je pa malo preveč za moj žep.
Sama sem mislila, da je robot za mokro čiščenje dražji pa je samo cca. 300 eur. In sem skeptična glede na ceno, ne bi rada da ga kupim pa ni potem nic.
Rabi nekaj, ker se mala plazi po tleh.
Sestra ima enega za suho sesanje pa imam občutek, da se ful zaleta v pohištvo.
Irobot 7 plus je pa malo preveč za moj žep.
Sama sem mislila, da je robot za mokro čiščenje dražji pa je samo cca. 300 eur. In sem skeptična glede na ceno, ne bi rada da ga kupim pa ni potem nic.
Rabi nekaj, ker se mala plazi po tleh.
Sestra ima enega za suho sesanje pa imam občutek, da se ful zaleta v pohištvo.
[/quote]
Če boš vzela Braavo ti res ne bo žal. Meni je žal, da je nisem že prej!
Ali ima tudi mokro čiščenje?
[/quote]
Oboje ima, sesanje in mokro čiščenje, res sem ful zadovoljna, na linku si več poglej
http://www.konuskonex.com/trgovina/tipi-top/robotski-sesalniki/tt-robot-s2.html
Ne nasedajte. To je totalen klump, ki ga očitno promovira nekdo, ki ima korist od tega. Saj menda niste tako naivni, da mislite, da za 130 evrov dobite napravo, vredno 700 evrov, pa še pomiva zraven? Vse, kar se prodaja prek teh strani s kuponi, je najcenejši kitajski škart. Potem si ga raje sami naročite s Kitajske za četrtino cene.
Zanina me še kako dolgo trajajo te krpice iz mikrofibre, verjetno se ne menjajo pri vsakem čiščenju ali pač?
Se jih da ročno sprat? Koliko dela je s tem?
[/quote]
Priporocam ti, da kupis Braavo in ne tega unknown znamke.
Krpice dobis prilozene, dve beli za suho ciscenje, ce hoces, da ti samo pobere prah in dve modri, ki jih opereš v stroju in sta za veckratno uporabo. Zaenkrat nisem dodala nobenega cistila, samo vodo.
Je pa res, da imam jaz ta aparat cisto nov in ne vem kako je po letu, dveh uporabe.
Priporocam ti, da kupis Braavo in ne tega unknown znamke.
Krpice dobis prilozene, dve beli za suho ciscenje, ce hoces, da ti samo pobere prah in dve modri, ki jih opereš v stroju in sta za veckratno uporabo. Zaenkrat nisem dodala nobenega cistila, samo vodo.
Je pa res, da imam jaz ta aparat cisto nov in ne vem kako je po letu, dveh uporabe.
[/quote]
Hvala za odgovore.
Sem se odločila za Bravvo. Res se mi ne da vsak dan brisat, ker se mala plazi po tleh.