Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Robotski pomivalec tal

Robotski pomivalec tal

Rabim nujno eno info. Sicer sem nekaj že pregledala, ampak me zanima iz prvw roke.

Ali je Scooba 450 res tako glasna? 🙁
Ali je Braava resnično toliko slaba?

Tisti ki imate doma ali ste videli delovanje, bi prosila za mnenje.
Saj ta zadeva precej stane, ampak ker kupujem za nekoga, ki vsak dan pomiva tla, mi je to toliko bolj pomembno.
(za denar bom že prebavila, samo če ne dela res dobro pa ne – ker smo natančni)

Hvala! :))

Mene ne moti glasnost, ampak pocasnost. Imam pa starejsi model scoobe. Mogoce je novejsa kaj boljsa.

Ja, sooba je glasna (in počasna).Jaz na žalost ne morem zapustit stanovanja, ker nasede na letvicah in jo je treba rešit. Z rezultatom sem pa zelo zadovoljna.

Hvala. 🙂

Še nekaj, za tiste ki jo imate:
Čistilo je lahko “tvoje”( npr.Mastro Lindo aquactive,(meni najboljši za parket, laminat, les) Pronto za parket) ali mora bit samo prav za njo določeno?

Jaz uporabljam univerzalno čistilo. Ne moreš dati notri posebnih čistil za parket, ker ne moreš posode za vodo očistiti od znotraj in bi vedno ostalo še malo tega čistila. Ne vem pa tudi, kako vpliva na sam aparat. Se mi zdi, da je malo gostejše in slabše topno? Drugače v navodilih piše, da uporabljaj samo njihovo čistilo ali alko kis.

Sem ravno v aldiju ali v Lidlu videl v reklami v nemčiji tega pomivalca …
http://shrani.si/f/2s/bh/4xWHy25M/wp20161212184859pro.jpg

Sem ravno v aldiju ali v Lidlu videl v reklami v nemčiji tega pomivalca …
http://shrani.si/f/2s/bh/4xWHy25M/wp20161212184859pro.jpg%5B/quote%5D

To sem gledala, ampak za “pisarno”…pa mi je ena oseba ravno odsvetovala!!! Je pa pri nas 250 €

Scooba 450 pa za celo nadstropje v hiši…samo posnetki kažejo kako se zabija….
To bi rabila za hčerko, da se vsak dan ne heca s pomivanjem tal(naj raje bere knjigo, telovadi..), itak bi potem 1x tedensko samo na roko pobrisala, vse vogale, letvice ipd…kar že sedaj počne…

Jaz bi ji raje plačala terapije, da ne bi bila tako obsedena s čistočo …
Scooba je tam okrog 500 evrov. V redu pomije, samo občasno je treba potem vogale ročno ali ob robovih pohištva.
Kaj pa Vorwerk, ki ima zdaj tudi nastavek za pomivanje? Sicer je dražje od scoobe, ampak če rabi tudi ornk sesalec, pa če je kaka posebna priložnost in bi vas več ljudi prispevalo ali pa pol ti, pol ona?

Scooba je tam okrog 500 evrov. V redu pomije, samo občasno je treba potem vogale ročno ali ob robovih pohištva.
Kaj pa Vorwerk, ki ima zdaj tudi nastavek za pomivanje? Sicer je dražje od scoobe, ampak če rabi tudi ornk sesalec, pa če je kaka posebna priložnost in bi vas več ljudi prispevalo ali pa pol ti, pol ona?[/quote]

Ne gre se za obsedenost s čistočo, kar tako pa tudi zaradi dnevnega pomivanja tal – še nisi deležen terapij. To ni obsedenost.
So pa hude alergije in druge hude zdr.težave!
Hči je gimnazijka, tako da financiram jaz.
Tako, da bi scooba “delo” naredila, dokler je v šoli.
Hči ima hude alergije že v šoli, v knjižnici in ima velike probleme – alergija na prah itd..
Ima po meni, le v hujši obliki.
Scooba je 550 eur drugje, pri nas 600 – 700€.
Ampak, temo ki sem jo odprla, ni stvar debate, moje vprašanje je usmerjeno na scoobo.

Kaj pa Vorwerk, ki ima zdaj tudi nastavek za pomivanje? Sicer je dražje od scoobe, ampak če rabi tudi ornk sesalec, pa če je kaka posebna priložnost in bi vas več ljudi prispevalo ali pa pol ti, pol ona?[/quote]

Ne gre se za obsedenost s čistočo, kar tako pa tudi zaradi dnevnega pomivanja tal – še nisi deležen terapij. To ni obsedenost.
So pa hude alergije in druge hude zdr.težave!
Hči je gimnazijka, tako da financiram jaz.
Tako, da bi scooba “delo” naredila, dokler je v šoli.
Hči ima hude alergije že v šoli, v knjižnici in ima velike probleme – alergija na prah itd..
Ima po meni, le v hujši obliki.
Scooba je 550 eur drugje, pri nas 600 – 700€.
Ampak, temo ki sem jo odprla, ni stvar debate, moje vprašanje je usmerjeno na scoobo.[/quote]

Ponavljam, kaj pa Vorwerk? Imaš globinski sesalec, ki je fajn tudi za jogije, plus ta novi imajo tudi taco za pomivat po tleh.
Imam otroka alergika na prah, ampak jaz vsak dan posesam, tudi parket in ploščice.

Verjetno ste vse ukrepe že naredili, mnogi pa pozabijo na nekaj – na knjige. Tudi bogat vir pršic.

Lena je kot ti slaba vzgoja otroka itak da je obsedenost s cistočo bolano poraz

Imam poleg scoobe, ki sem jo dala naprej, braavo in mi je super – skoraj vsak dan opravi svoje delo ali suho ali mokro. Braava je res super!!! :))))

New Report

Close