Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Robotski sesalec izkušnje

Robotski sesalec izkušnje

Premišljujem, da bi kupila robotski sesalec, vendar ne vem, kako se obnese. Stvar zgleda praktično, če bi bilo tako, kot ga predstavljajo v reklamah. Ce ga kdo ima, bi prosila da mi malo pove, kako stvar dejansko deluje. Ali ste zadovoljni, so bila vasa pričakovanja taksna kot ste želeli, vam je bilo mogoče kasneje zal denarja, ki ste ga vložili v to. Hvala, lep večer

Moja hci je zadovoljna.Kupila ga je v Hoferju.

Ga imamo že precej let. Ko bo “crknil”, bomo imeli drugega. Po našem mnenju “vreden svojega denarja”. Seveda ni “brezhibno čisto” za njim, je pa vsekakor veliko bolje, kot je bilo pred njim.

Kakšno znamko oz. Kako mocnega priporocate, da bo baterija zmogljiva, saj je vec modelov na voljo, pa se mogoce tistega za mokro čiščenje, kako je z njim? Hvala

tudi mene je sram priznat, da sem se pustil nategnit.
pa niti poceni ni bilo:-(

Imamo ga “spuščenega” v dnevni etaži, in dela dobro, samo dlake je treba odstranjevati (imamo dolgodlake mačke in dolgodlake pse) . Meni je všeč, samo se razvadiš in mi je potem kar čudno spodaj sesati na roke ☺

Ne dosegel pričakovanja, presegel pričakovanja. Sploh si ne predstavljam, koliko časa mi prihrani. Prej je bilo po parih dneh povsod muckasto po tleh. Zdaj tega ni več, tudi če cel teden ne najdem časa za sesat. Prva liga. Stanovanje je v vsakem trenutku s tavelikega posesano.
Nimamo preprog, imamo pa mačko. Sploh ne veš,da kaj dela, dokler ne javi, da moraš spraznit koš in šele potem vidiš, kaj vse je posesal. Najboljši izum na področju sesanja.
Za zraven imam baterijski sesalec, da posesam pajčevino, kote in stopnice. Imam pa IRobot. To so zelo močne mašine. Ne bi kupovala drugega.

No, zdaj pa čakam reklamo za Dyson. 🙂

Eni sorodniki in eni prijatelji ga imajo. Sorodniki so ga kupili, ker je bil in, a ga ne uporabljajo več. Zdaj je zapakiran v omari. Pri prijateljih pasje dlake vsepovsod, še vedno morajo tudi pomesti. Tudi nobenega kota ne dosežejo. Mene to sicer ne moti, ker sem tudi jaz pasje sorte, vendar imam svoje mnenje o robotskih sesalcih. Zame so stran vržen denar. Isti šmorn kot postelje iz lateksa in druge najnovejši in najboljši izumi, a se za veliko večino izkaže, da so nateg. Zato jaz nikdar ne planem na nove stvari. Stvari opazujem pri tistih, ki se reklamam in tekmovanju s sosedi in sodelavci ne morejo upreti in nato naredim svoje zaključke.

Sori, iRobota nimajo. Ta posesa še veliko več kot pasjo dlako. Problem je, ker ljudje kupujejo klump. Dve moji kolegici sta kupili robotska sesalca za 150 evrov. Bila sta popolnoma brez sesalne moči in praktično neuporabna. Prva kolegica ga je vrnila in je zdaj prezadovoljna z Roombo, druga pa je rekla, da je predrag in še zdaj sesa na roke.

tudi mene je sram priznat, da sem se pustil nategnit.
pa niti poceni ni bilo:-(
[/quote]

Isto. xiaomi. Bolj žalost,kot veselje. Za tak denar pač nekaj pričakuješ.Če hočeš imeti čisto,moraš še vseeno sam ročno čistiti.

A lahko prosim poves kateri model tocno imas. Hvala

Jaz sem ga tudi kupila v Hoferju. Sem zadovoljna. Je bil poceni in ne tistih 600eur, kot je Roomba, katera ima baje prav koordinate prostora in ti potem posesa vse. Je pa res, da ker ta iz Hoferja nima teh koordinat brezglavo vozi po prostoru in včasih rabi veliko časa, da posesa. Ampak mene ne moti. Jaz takrat gledam film, počivam on pa sesa namesto mene. Morda bi jaz res tisto sobo posesala v 5 minutah, a se splača. Enostavno ga spustim po hiši in mi potem zvečer počisti vse samo.
Sem pa kupila tudi enega v KIKU, ki je bil samo 50 eur. Tisto pa je res igračka in brez veze. No, jaz ga imam v zgornjih prostori, kjer ni preprog, saj ta s KIKa res zelo slabo počisti preproge in je bolj metli podoben, po učinku čiščenja.
Ta s Hoferja pa je super. Tudi tepihe spuca.
Je pa edina slabost teh robotskih sesalnikov, da ti ne spuca med omarami, med ozkimi deli, kamor ne doseže. Tam moraš vseeno ti ali pa predelaš pohištvo.

Sicer pa se splača. Te kar razbremeni.

A lahko prosim poves kateri model tocno imas. Hvala
[/quote]

886.

Ima ga moja svakinja in je prezadovoljna. Rumbo. Je pa moje mnenje, da moraš imeti dokaj prostorno stanovanje oz. hišo, da ni preveč nabasano… drugače je treba stole dvigniti, da je sesalec učinkovit…

Mi ga imamo ze vec let, imamo vorwerk Vr200, ki si sam pogleda prostor in ptem sesa sistematicno (poglej filmcke na youtube). Ker je na eni strani kvadraten, gre tudi v kote.
Zakon je, res, tudi prahu po pohistvu je zaradi tega, ker redno sesamo, manj. Sesamo pa cca 2x na teden. Posesa vse sobe v enem nadstropju z enim polnjenjem, kar se mibzdi zelo ok.

Mi imamo IRobota in sem zelo zadovoljna! Ima 2 “senzorja” po katerih ve kje se nahaja njegova polnilna postaja. Kupili smo ga pred cca 4,5 leti in moram priznati da se vedno deluje izvrstno. Prej se je prah videl ze po 1-2 dneh zdaj ga sploh ni!! Imamo stopnice in on tocno ve kje so stopnice in naprej nebo sel. Dela pa vsak dan, razen v nedeljo in se samodejno vklopi. Dela nekje 2,5-3 ure in res pocisti. Je bil vreden denarja! Ne bi ga menjala za cenejse variante!!

Tisti, ki ste zadovoljni z njim, katero to girme imate. Želim vedet tocno kateri model in znamko.

Firma in model

Easy home iz hoferja.

Na tvojem mestu ne bi kupil. Imeli smo zelo slabo izkušnjo z našo čivavo, ki se je končala z dragim obiskom pri veterinarju.

Ja, verjetno se vam je kaj takega zgodilo:)
[img]https://static.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2017/03/robot-vacuum-cleaner-spreads-dog-shit-everywhere-7.jpg[/img]

Na tvojem mestu ne bi kupil. Imeli smo zelo slabo izkušnjo z našo čivavo, ki se je končala z dragim obiskom pri veterinarju.
[/quote]

robotski sesalec uporabljate za čiščenje pesjaka?
še stanovanja ne očisti!

Joj katastrofalen pesimist. Imam Irobota in doseže kote, posesa vsa tla in tudi tepih. S takim pisanjem, če sploh stvari nimaš, je enako kot da bi jaz ocenjeval Ferrarija, kako je slab…

Joj katastrofalen pesimist. Imam Irobota in doseže kote, posesa vsa tla in tudi tepih. S takim pisanjem, če sploh stvari nimaš, je enako kot da bi jaz ocenjeval Ferrarija, kako je slab…

Mi imamo oba iRobota, Rombo in Bravo in tudi psa v hiši in si ne predstavljam več življenja brez njiju. Sesalec je nastavljen na timer tako, da sesa vsako noč spodnjo etažo, ko smo v službi pa še zgornjo etažo. Brava pa vse pomije med vikendom. Drugega sesalca ne uporabljam več, kajti Romba posesa vse in še več, vključno z dlako in koti.

New Report

Close