Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Robotski sesalec izkušnje

Robotski sesalec izkušnje

Sliši se super. Jaz bom raje počakal na naslednjo generacijo AI robotov – ko bom prišel iz službe, bo stanovanje lepo posesano, skuhano kosilo, cunje oprane, posušene in speglane. To bo šele preboj.

Imam irobota, tistega za 199,00 eur, sem zadovoljna 🙂

Pozdravljena.

A lahko zvem kateri model imaš?

Kupila in ga čez eno leto vrgla v kontejner.

Midva imava roombo s9 (al neki tazga, pac ta tazadni kodel, ki se sam cisti) – vrhunska zadeva, spuca vse. Ko je vrexka polna gre sam na postajo in sprazni vrecko, nic mi ni treba narest:D res je da je bil kar drag – 1200e, ampak vreden vsakega centa

Odgovor na objavo uporabnika
Robbie, 09.01.2022 ob 11:24

Midva imava roombo s9 (al neki tazga, pac ta tazadni kodel, ki se sam cisti) – vrhunska zadeva, spuca vse. Ko je vrexka polna gre sam na postajo in sprazni vrecko, nic mi ni treba narest:D res je da je bil kar drag – 1200e, ampak vreden vsakega centa

Nategujete naivne ljudi vsi po vrsti. To sranje ni vredno imeti doma, niti če ti ga dajo zastonj.

Irobot roomba za hišne ljubljenčke, sploh ne najnovejši model. Tak, ki se ga da sprogramirati, kdaj naj sesa.

Predtem smo imeli najbolj osnovnega kakšnih 5 let. Tudi ta še dela brez težav, vendar je v primerjavi s tem novejšim skoraj neuporaben.

Če ga kupiš na obroke, niti ni tako nedosegljiv. Namesto cigaret, obrok za roombo.

Ej, ta Neatsvor X600 Pro je čist nor!  Js sm ga narocu na https://svetnakupov.si/proizvod/neatsvor-x600-pro-robotski-cistilec/    Res, ko ga maš, ne veš, kako si prej živel brez njega. Ta mali čudež na kolesih ima tako močno sesanje, da pobere vse, kar mu pride pod roke, pa še po stanovanju se vozi kot kak James Bond, ne da bi se kam zaletel.

In veš kaj je še zakon? Da ga lahko šaltaš z mobitelom ali pa kar z glasom, če imaš Google Home al Alexa. Kot da bi imel robota iz prihodnosti. Pa še za vodo skrbi, ko tal pomiva, tako da ne rabiš skrbet, da bo parket preveč moker.

Ma dve posodi, eno za smeti in eno za vodo, tako da ni treba skoz prazint. In je tih, brate, sploh ne slišiš, da dela. Baterija pa tudi zdrži ful dolgo, več kot dve uri, tako da lahko na easy počisti celo bajto, ne da bi crknil.

Res, top zadeva, ful sem navdušen. Če iščeš robota, ki ti bo spucal stanovanje, da boš lahko ti medtem chillal, je ta Neatsvor X600 Pro prava izbira. Ne bo ti žal, garantiram!

Po temeljitem pregledu Neatsvor X600 Pro robotskega sesalca na spletni strani Svetnakupov.si, (tle mate se link https://svetnakupov.si/proizvod/neatsvor-x600-pro-robotski-cistilec/ ) sem popolnoma navdušen nad njegovimi zmogljivostmi in inovativnimi funkcijami. Ta model se ponaša z izjemno močjo sesanja 6000 Pa, kar zagotavlja temeljito čiščenje vseh vrst talnih površin. Njegova 3D laserska navigacija UltraLDS 4.0 omogoča natančno kartiranje in učinkovito čiščenje brez zgrešenih mest, med tem ko integracija z aplikacijami, kot sta Google Home in Amazon Alexa, omogoča enostavno upravljanje.

Posebej sem navušen nad sistemom za pomivanje tal NWater, ki zagotavlja natančno doziranje vode in omogoča prilagajanje stopnje mokrote glede na vrsto tal. Dve ločeni XL NSwitch posodi za prah in vodo pomenita redkejše praznjenje in manj vzdrževanja, kar je velik plus za vsakogar, ki ceni čistočo brez veliko truda.

Zahvaljujoč tihi operaciji s tehnologijo NSilence in dolgotrajni bateriji, ki omogoča do 150 minut čiščenja, je Neatsvor X600 Pro idealen za vsakodnevno uporabo brez motenj. Njegova sposobnost avtonomega navigiranja in čiščenja več nadstropij ter prilagajanje moči sesanja glede na vrsto talne površine dokazujejo, da je to resnično vrhunski izdelek.

Vsem, ki iščejo zanesljivega, učinkoviteega in pametnega robotskega sesalca, toplo priporočam Neatsvor X600 Pro. Ta naprava je presegla vsa moja pričakovanja in resnično olajšala čiščenje mojega doma, hkrati pa zagotovila izjemno čistočo.

Miha209, 19.02.2024 ob 12:26

Ej, ta Neatsvor X600 Pro je čist nor!  Js sm ga narocu na https://svetnakupov.si/proizvod/neatsvor-x600-pro-robotski-cistilec/    Res, ko ga maš, ne veš, kako si prej živel brez njega. Ta mali čudež na kolesih ima tako močno sesanje, da pobere vse, kar mu pride pod roke, pa še po stanovanju se vozi kot kak James Bond, ne da bi se kam zaletel.

In veš kaj je še zakon? Da ga lahko šaltaš z mobitelom ali pa kar z glasom, če imaš Google Home al Alexa. Kot da bi imel robota iz prihodnosti. Pa še za vodo skrbi, ko tal pomiva, tako da ne rabiš skrbet, da bo parket preveč moker.

Ma dve posodi, eno za smeti in eno za vodo, tako da ni treba skoz prazint. In je tih, brate, sploh ne slišiš, da dela. Baterija pa tudi zdrži ful dolgo, več kot dve uri, tako da lahko na easy počisti celo bajto, ne da bi crknil.

Res, top zadeva, ful sem navdušen. Če iščeš robota, ki ti bo spucal stanovanje, da boš lahko ti medtem chillal, je ta Neatsvor X600 Pro prava izbira. Ne bo ti žal, garantiram!

Res natancno posesa, tudi robove? Sinteticne prasne mucke tudi?

Mami sem lani kupila roombo bila je skoraj 600eur in je zanic. Zdaj bi ji spet kupila kaj drugega, ampak ne bi rada denar metala stran da ne posesa uredu.

Hvala!

Po temeljitem pregledu Neatsvor X600 Pro robotskega sesalca na spletni strani Svetnakupov.si, (tle mate se link https://svetnakupov.si/proizvod/neatsvor-x600-pro-robotski-cistilec/ ) sem popolnoma navdušena nad njegovimi zmogljivostmi in inovativnimi funkcijami. Ta model se ponaša z izjemno močjo sesanja 6000 Pa, kar zagotavlja temeljito čiščenje vseh vrst talnih površin. Njegova 3D laserska navigacija UltraLDS 4.0 omogoča natančno kartiranje in učinkovito čiščenje brez zgrešenih mest, med tem ko integracija z aplikacijami, kot sta Google Home in Amazon Alexa, omogoča enostavno upravljanje.

Posebej sem navušena nad sistemom za pomivanje tal NWater, ki zagotavlja natančno doziranje vode in omogoča prilagajanje stopnje mokrote glede na vrsto tal. Dve ločeni XL NSwitch posodi za prah in vodo pomenita redkejše praznjenje in manj vzdrževanja, kar je velik plus za vsakogar, ki ceni čistočo brez veliko truda.

Zahvaljujoč tihi operaciji s tehnologijo NSilence in dolgotrajni bateriji, ki omogoča do 150 minut čiščenja, je Neatsvor X600 Pro idealen za vsakodnevno uporabo brez motenj. Njegova sposobnost avtonomega navigiranja in čiščenja več nadstropij ter prilagajanje moči sesanja glede na vrsto talne površine dokazujejo, da je to resnično vrhunski izdelek.

Vsem, ki iščejo zanesljivega, učinkoviteega in pametnega robotskega sesalca, toplo priporočam Neatsvor X600 Pro. Ta naprava je presegla vsa moja pričakovanja in resnično olajšala čiščenje mojega doma, hkrati pa zagotovila izjemno čistočo.

Kupi čimprej.

Da dodam eno pristno mnenje. Imam Neatsvor X699 pro in sem z njim precej zadovoljna. Taki mali garac. 🙂 Natancen in mocan. Imam dva macka in posesa bolj temeljito kot jaz s klasicnim sesalcem. Kap te trufi, ko vidis, kaj nesnage in prahu potegne gor (v navidez dokaj cistem stanovanju).  Za tako ceno vsekakor vreden nakupa. Edino posodo je treba prazniti, ampak to ni omembe vredno. Kar se tice pomivanja tal, se pa vedno ostajam zvesta sama sebi in me noben robot ne preprica. 😉

Jaz imam roborock q8 max plus in je zakon.

pri znancih, 09.02.2019 ob 19:18

Eni sorodniki in eni prijatelji ga imajo. Sorodniki so ga kupili, ker je bil in, a ga ne uporabljajo več. Zdaj je zapakiran v omari. Pri prijateljih pasje dlake vsepovsod, še vedno morajo tudi pomesti. Tudi nobenega kota ne dosežejo. Mene to sicer ne moti, ker sem tudi jaz pasje sorte, vendar imam svoje mnenje o robotskih sesalcih. Zame so stran vržen denar. Isti šmorn kot postelje iz lateksa in druge najnovejši in najboljši izumi, a se za veliko večino izkaže, da so nateg. Zato jaz nikdar ne planem na nove stvari. Stvari opazujem pri tistih, ki se reklamam in tekmovanju s sosedi in sodelavci ne morejo upreti in nato naredim svoje zaključke.

PA ti pojma nimaš. Vedno o nekih prijateljih.

SESALEC JE SUPER. Samo ne kupuj Hoferju.

Še kdo kakšne izkušnje z Irobotom, Roborock, xiaomi, zanima me 2 v1. Sesanje in pranje z vrtečimi diski mopsi. Zanimajo me bolj kvalitetne zadeve, za 200€ nimaš kaj pričakovat. Lp

Roborock S8 MaxV Ultra…za nas top. Vsi tisti I robotki se lahko skrijejo pred njim.

Berem tole temo o robotskih sesalnikih in doma že kar nekaj časa razmišljamo o nakupu enega. Najbolj sem nekako ogrel za znamko Roborock. Če ma kdo kaj izkušenj z omenjeno znamko bom zelo hvalaežen. Pa še nejaj izven teme. Mater teli oglasi ki se pojavljajo na tem forumu so tako kretenski da popi…..

Trgovina in znamka še ne garantirata izpolnitev vaših želja. Obiščite več prodajalcev in poglejte različne tipe vsakega proizvajalca. Pozornost usmerite v vrste krtač, njih število, moč sesanja, polnjenje baterije s priključkom kabla ali ima polnilno postajo, ki jo sam poišče pred izpraznitvijo baterije, servis, nadomestni deli,…

Še kdo z izkušnjami z 2v1. Torej sesanje in pomivanje, nakraje z dvemi vrtečimi nastavki

imam dreame l10s pro ultra heat. zadovoljna. nimam tepihov in živali.

Imao Roborock Q revo S.

Zelo zadovoljni. Zapomni si do 4 tlorise, tako da ga vsake toliko prestavim iz ene etaže v drugo.

V naslednji etaži ga samo položim na tla in se sam znajde – ve kje je in kje je polnilna postaja. Ta mora seveda biti vedno na istem mestu. Kvalitetno posesa in na mokro obriše, tud čez pragove pride. Vsake toliko mu “pomagam” tako, da umaknem stole, tepih, etc. Aja, sam prepozna, kje je tepih in kje parket. Tepih samo posesa (dvigne čistilni krpi), brez mokrega brisanja.

Pomanjljivost je to, da so okrogle čistilne krpe nameščene tako, da na mokro ne more obrisati točno do stene/ovire.

Ko zaključi z delom, sprazni vrečko za prah, opere in posuši čistilni krpi :-).

Upravljam ga s telefonom.

Se kar bojim da bi crknil, ker bi ga zelo pogrešali.

Prihrani ogromno časa.

New Report

Close