Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek robotski sesalnik/pomivalnik/pomivalec oken

robotski sesalnik/pomivalnik/pomivalec oken

Kateri model rob. sesalnika Roomba imate? Prednosti, pomanjkljivosti?

Ima kdo rob. pomivalec tal Scooba? Kako ste zadovoljni?

Pozna kdo robota za pomivanje oken? deluje dobro?

lenuhi,samo mislite kako bo kdo drug delal namesto vas

Jaz delam, da lahko to kupim.

Če pa imaš rada to delo, pa lahko prideš to početi k meni. Plačam 2,45 €ur na uro.

In zakaj ne bi imeli robotov? A te daje foušija? 🙂

Imam Roombo 555, Windoro robota pa dobim za rojstni dan. Pomivalca tal eni odsvetujejo, menda ne posuši dobro…

Roomba je pogojno uporaben – če nimaš domačih živali. Tepihov ne posesa temeljito, ker je bolj nekakšna metla in ne sesalec, ki bi smeti sesal vase. Imeti moraš tudi ustrezno pospravljeno in opremljeno stanovanje (pod prenizke omarice ne more).
Scooba je še za počakat – pusti preveč mokro in ostajajo madeži.

Pomivalec oken sem pa videla samo na demonstraciji. Zadeva mi zgleda kar simpatična, smo naredili prstne odtise in jih je robot zbrisal, tako da očitno deluje.

So pa vse naštete naprave razmeroma drage, če upoštevaš še baterije.

Pri svoji višini 5 cm so tvoje navedbe, da pod prenizke omarice ne more naravnost groteskne, kakor tudi trditve o metli, namesto sesalca. Seveda, če premalokrat sesaš in imaš dlake živali zažrte v tepih, jih z nobenim sesalcem ne boš posesala. Jaz ga ne dam za nič na svetu in je zame vreden vsakega evra.

Pri robotu za pomivanje oken me skrbi zgolj to, da ti z zunanje strani, kjer so okna prašna, ne naredi kakih prask in ali se v njegove ščetke ne zažrejo kaki drobni kamenčki, ki potem napravijo te praske.

Kje ste pa našli tega pomivalca oken? Ga nikjer ne najdem.

New Report

Close