ROCK-HELP!!!
Ni za kaj,sem pa tudi že dojel, da rock obvladuje širok spekter podzvrsti,kot si omenil in kot ste mi VSI OGROMNO pomagali tako, da bo za vsakega nekaj, za mojo dušo pa se bodo vrteli Floydi,Van halen,pa tudi še kako presenečenje bom natrosil,da bodo poslušalci zaznali, da to ni STOP POPS 20,niti MT-V.
POZDRAVČEK, MARE
Za mene ni pravega rocka brez AC/DC, Iron Maiden, Black Sabbath… Pa brez Floydov, Led Zeppelin, ZZ top, Deep Purple, Doors,…
Pol pa še Metallica, Seppultura, …
Megadeath, Alice in Chains, …
Pa še mal starega yu rocka… Ne maram pa teh novih zadev, sploh pa ne Brit rocka, pa nekega “californian punk” (what the @!#$ is this ????). ne maram Averyl (čeprav je čist simpatična pupa), pa Creed pa teh. Kaki Gunsi še gredo v uho, pa kdaj mogoče Aerosmith.
Rock je sploh zelo širok pojem.
Hej Satriani je najboljši gitarist na svetu, skoz je prvi na lestvici. To vem tudi jaz.
Veš kater se mi zdi zanimiva skupina Requiem, a si slišal za njih? V stilu Van Halena, pevec ma mega voice! Škoda k jih nič ne vrtijo po radijih….mislim, to je žalostno, ko nekdo vloži toliko truda, potem pa jih nikjer ni slišat…LP
Hej Satriani je najboljši gitarist na svetu,še kitara se imenuje po njem, skoz je prvi na lestvici. To vem tudi jaz.
Veš kater se mi zdi zanimiva skupina Requiem, a si slišal za njih? V stilu Van Halena, pevec ma mega voice! Škoda k jih nič ne vrtijo po radijih….mislim, to je žalostno, ko nekdo vloži toliko truda, potem pa jih nikjer ni slišat…LP
Dragi moj NYC, Satriani je dober, moje skromno poznavalsko mnenje je, da je odličen kitarist-a vendar se ogibaj besede NAJBOLJŠI! Je perfekcionist, po drugi strani pa je zelo egoističen, kot MALMSTEEN od Rising Force- ali, da mi občinstvo ne zameri- kot JIMI HENDRIX. To so kitarske legende, ki pa so vse preveč dobri, da bi jih širok krog rockerjev doumel, so ekscentrični in poznavalsko preveč nedotakljivi, da bi jih sodil skozi kalupe splošnega-so enostavno legende, so nedotakljivi v pomenu- take it or leave it. Vsak od vas zase ve, kdo mu paše na kožo in koga ne mara-vendar, dragi moji, nihče nitisti kateremu bi dal priponko-NAJBOLJŠI!!! Eddyj, Gilmoure,Vai,Gary Moore,Blackmoore,R.M.Točak-od Smak,če vam ni ušlo iz spomina,najboljši kitarist v jugi dolgo časa,z ramo ob rami ob Bregoviču, ….. Se motim?? O REQUIEMIH pa takole:15 JANUARJA sem jih v svoji ROCK GALERIJI predstavil, imel sem enourno oddajo o njihovem novem CD-jčku ZADNJA MOLITEV…Z Markotom sva stalno na vezi…Par tednov prej so bili REQUIEM tudi gostje na mojem radiu…AH-Fantastični so! Kar se pa tiče skupine Parni Valjk- oni so rockerji, bili so prekleto dobri rockerji in so še prekleto dobri.-vidiš, zame so oni legende,pa čeprav jadrajo vsake toliko česa v druge vode-zavrti si njihov STRANICA DNEVNIKA- fantastično!!
Hej Mare,
Vem da je vsak od teh gitaristov najboljši samo na določenem področju, en pač obvlada hitrost, drug špila lude akorde, tretji obvlada igranje z zobmi, tudi jaz se strinjam, da je Jimmy H. legenda, ki ga vsi študirajo. Parni Valjak obožujem, imajo tako simpl komade, da si mislim, mater zakaj nisem tega jaz pogruntala…pač kdo ima žilico…jo pač ima…vsak njihov komad je hit, pismo fenomenalni so!!
By the way,
sem punca, ki sem slučajno snemala v enem studiu, kjer sem zasledila Requiem in jih mal tam poslušala, pa so se mi zdeli fantastični.
P.s. Te pokličem (jaz sem tista, ki sem ti pisala na personal email-psst, pa ne okol govort;-)
Bye!
Veš kaj se meni zdi??? Da bi en tak kot si ti, moral biti dovzeten za vse, ne le kitariste. A potem tam vrtite samo kitarski rock?? Če ti kdo predlaga kako mehkejšo varianto, pa v jok?
Eni mislite, da je rock samo nažiganje. Tud prov! Pa SEM rokerica, veš!
Al zdaj tule samo propagiraš svojo oddajo? Jih je na tone, to moraš vedet.
Mimika, lepo prosim,nikar hude krvi-NITI POD RAZNO ne propagiram naše oddaje!!!!Osnovno vprašanje, ki sem ga zastavil je bilo, kaj pa vi vsi razumete pod besedo ROCK. in vseh vaših odgovorov sem zelo vesel.Ma niti pod razno ni rock samo nažiganje in kitarjenje-se strinjam s tabo.Veš, zelo sem dovzeten za vse zvrsti rocka-in tudi ostale zvrsti mi niso tuje-še kako je potrebno spremljat glasbo kot celoto, če hočeš o njej kaj povedat ali napisat!! MARE