Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ročna avtopralnica

Ročna avtopralnica

Kupila sem nov star avto. Rada bi ga dala temeljito očistiti. Mi kd lahko v Ljubljani priporoči dobro (ročno) avtopralnico?

Daminas na Bežigradu. So tudi na fb.

odpadke zbira Snaga

Kje točno pa je, je nasproti gospodarske zbornice?

Kakšna je cena kemično-globinskega čiščenja?

Kje točno pa je, je nasproti gospodarske zbornice?
[/quote]

Na Dimičevi 16, nasproti GZ.

Hudi so za Bežigradom, Nega vozil Lava. Poglej na fb kaj vse se tam pere, vključno z mojim. Cene pa ne vem. Poklič al pa piši k njim.

Lp

HM, sem se pripeljal, pogledal in preveril, malo povprašal ter se odločil, daaaaaaaa pri njih ne bom pral avta. A zakaj?

HM, sem se pripeljal, pogledal in preveril, malo povprašal ter se odločil, daaaaaaaa pri njih ne bom pral avta. A zakaj?
[/quote]

Aja ne vem, zakaj. Men so top. Sicer pa, sj ves. So tisti z dobrimi izkusnjami, pa tudi s slabimi. Js in moja druzba smo uiber zadovoljni. Vsakemu svoje, i guess 🙂 men je itak vseen.

Jaz operem rocno avto in voznico, mam lepe krozne gibe se posebi se posvetim obcutljivim predelom 🙂 lahko tudi globinsko ocistim brez doplacila (:

Jaz operem rocno avto in voznico, mam lepe krozne gibe se posebi se posvetim obcutljivim predelom 🙂 lahko tudi globinsko ocistim brez doplacila (:
[/quote]

Zaradi velikega povprasevaja je narasla cena globinskega ciscenja na 10€ punce prosm vs za razumevanje tud js sm sam clovk :$

Zaradi velikega povprasevaja je narasla cena globinskega ciscenja na 10€ punce prosm vs za razumevanje tud js sm sam clovk :$
[/quote] Te že roke bolijo? Revež še namočil ga nisi nikol a se ustiš.

New Report

Close