Rodos
Bila predlani, brez otroka, in to sredi oziroma proti koncu septembra. Bilo je še vedno zelo vroče, še sreča, da v mestu Rodos zelo piha. Na eni strani rta kar preveč na trenutke. Sence ni, so pa sečniki.
Ne spomnim se točno, koliko časa se leti – okoli 2-3 ure?
Če greš sredi poletja, vsekakor pričakuj neznosno vročino. Upam, da imate v hotelu klimo. SEm bila julija na Kreti, pa sem mislila, da bom crknila. Osebno ne bi šla tja z malim otrokom.
Bili smo v tem hotelu pred nekaj leti z 2.5 in 4 letnim otrokom.Hotel je res krasen, zunaj imaš bazen v senci.Do plaže greš približno 15minut peš po hribčku navzdol (nazaj je težje).Drugače pa je plaža hotelska z zelo malo ljudmi ,nizko vodo in krasnimi zalivčki.Na tej strani otoka ne piha. Bili smo predlani na drugi strani otoka ,s trimesečnim otrokom in tavelikma dvema (4 in 6),je pa zelo pihalo, tako da smo se v morju kopali samo enkrat ker nas je preveč zeblo in bili so veliki valovi.Kopali smo se v bazenu.Drugače smo bili tudi na Kreti (otroci stari 1,5 in 3leta).Obožujem Grčijo tako da me tudi letos vleče tja,mogoče Samos ali Kos.
Imejte se krasno.
LP Gita