Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Roemer KID

Roemer KID

Zanima me kakšne so vaše izkušnje s tem avtosedežem. Odločamo se za nakup, pa me moti naslonjalo za glavo, ki je tako ozko in s širokimi “krili”, da imam občutek, da otrok iz njega ne bo nič videl.

Prosim torej za nasvet, ali je praktičen ali ne?

Čebel@, mi imamo ta sedež in smo zadovoljni. Kljub precej široki zaščiti glave otrok vidi ven. To še bolj pride do izraza pri višjih avtomobilih (enoprostorcih). Včasih sicer pmalo nagne glavo naprej in popase firbec, ampak to navadno takrat, ko ga kaj res močno zanima.

Sicer pa smo s tem avtosedežem zelo zadovoljni. Naš tudi zaspi notri in ni nobenih težav.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Aja, še to – lahko greste v Baby center, kjer imajo avtomobilske sedeže in simulacijo kako kaj izgleda/deluje. Mi smo jih prosili, da so gor dale ta model avtosedeža, da smo otroka posedli notri in ga zapeli.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

New Report

Close