Roemer Lord
Pozdravljen Niko!
Pri nas imamo svtosedeže Lord-e in sicer v vsakem avtomobilu enega. Prvega smo kupili pred enim letom in pol v Lutzu za 99 EUR in bili z njim več kot zadovoljni. Naša mala se v njem krasno počuti že od svojega devetega meseca. Dokupili smo tudi oporo za glavo, da med spanjem glavica ne opleta levo-desno.
Moja nečakinja ima Kinga, tako da oba sedeža kar dobro poznam. Glede na obliko in varnostne teste sta ta dva avtosedeža zeloo podobna (za osnovo imata enako školjko), je pa Kinga veliko bolj preprosto namontirati in zato je tudi nekoliko dražji. Če sedeža ne boste veliko prestavljali, definitivno kupi Lorda.
Mi smo pred nekaj meseci kupili še dva Lorda po smešno nizki ceni 49 EUR in sedaj imamo v vsakem avtu po enega (enega ima tudi dedi).
Glede naramnic je pa tako – vsake pol leta al pa še manj, ko otrok preraste višino naramnic, pa tudi ni problem sedeža razstavit in mogoče hkrati še prevleke oprat -a ne?
Takšno je moje mneje, če te pa še kaj konkretnega zanima, pa piši.
LP Pija
Hoj!
Odgovor za “Niko”:
preko foruma mi je ena prijazna deklica povedala za akcijo v eni trgovini z avtoopremo blizu Graza (Leibnitz??). Je pa že kar nekaj časa od tega in se niti pod razno ne sponem več imena trgovine.
Odgovor za “mitrije”:
oporo za glavo (originalno od roemer-ja) imajo v Baby Centru v Ljubljani ali pa v Toys-r-us ali pa v Kiki v Celovcu – preverjeno.
LP Pika