Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Rogaška-sonček

Rogaška-sonček

Živjo

A je bil kdo v toplicah-vikend Rogaška preko turistične agencije Sonček?
Kako je bilo?
Ste bili zadovoljni?

Lp Kajak

kaj pa jaz vem.imajo osnovno ceno , ki je nizka , nato pa dodatke.pa še kratke termine imajo.
bistvo pa je eno:
ni vse zlato kar se sveti.

terme na splošno niso nikoli mnaj kot 40 jurjev.na osebo.vikend paketi se ne splačajo.ne hodite na dopust z limitom:
17 % – oderuške obresti / letno /
če ste samo en mesec dolžni banki jurja je to več kot 10 sit.

topolšca noče vzeti aktive nad 30 jurjev – kar je diskriminacija.naslednjič ko bom šel jim bom dal mastercard evro card.

tako je to

najceneje je direkt

lordwales

živjo, Kajak,

js ti ne morem dat informacij glede vikend paketov ipd., ampak ker živim v Rogaški pa ti lohk dam ene par drugih praktičnih podatkov (glede mesta, term samih). zdej mesto kot tako ni nič kaj vznemirljivo, bolj tako za stare italijanske turiste, ki majo preveč denarja in si pridejo namakat stare kosti in pit donat. norih zabav (razen v edinem pravem pubu in zbirališču mladih — attems-u) tu ne boš našel, pa tut dvomim da jih iščeš glede na to da so tvoj prvi namen terme.

sicer pa je ene par slikovitih stvari za videt (bellevue, zdraviliški park, kristalna dvorana, promenada, rogaška crystal…) eni moji bivši sošolci so enkrat pršli iz ljubljane čisto turistično v rogaško in jim je blo kr všeč 🙂 je tudi kar nekaj sprehajalnih poti, če te to zanima… kar se pa term tiče, pa ti ne morem kaj preveč pvoedat ker tut ne vem natančno kaj vse ponujajo… mi lokalci (pa še mladina povrhu) se namreč ful redko hodimo kopat v terme… mislim pa da majo vse kar bi človk od term pričakoval (whirlpoole, savna, solarij, masaže), je pa res da so kapacitete omejene, se pravi da ni neki ful velik bazenov… cene se mi zdi da so še tut kr precej znosne, pa tudi hoteli so baje v redu (nikol sicer nism bil v sobah ampak od zunaj pa kolikor se vidi iz lobbyja so kul).

je pa res da je rogaška kr malo odročna, sicer z lastnim preovozom ni tako hudo (45min od celja umirjene vožnje, js sicer pridem tut v manj kot 30min ampak dobr:)) je pa javni prevoz katastrofa, namreč med vikendi ga tako rekoč ni. ti pa vsekakor obisk priporočam, tudi če ti ne bo všeč, boš videl nekaj novega, ampak dvomim da ti ne bi bilo…

Smotani Lord!

Če se ti zdi 13.990 Sit preveč za vikend paket, potem si bolan.
Vsekakor pa na tem forumu ne počneš drugega kot smetiš. Če ima človek konkretno vprašanje mu ne odgovarjaj s posti alla topolščica, sol umag in češka – ker tako le gnojiš po tabli !!!!!!!
Mislim da si ti en navaden imbacil z ogromno prostega časa. Po moje si tak stiskač zato ker si invalidsko upokojen ali pa imaš veze na psihiatriji!!!!
Vsekakor ti priporočam en dolg sprehod v naravo – pa ne pozabi vzeti drobtinic kruha da boš znal priti nazaj domov. Pa še najceneje je!!!!!

Cheap MF bitch

In ne seri več po tabli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hvala vsem..
cena je res zanimiva…sploh zaradi cene me je zanimalo če ste bili zadovoljni.. s sobami itd…
Mi smo se itak prijavili in gremo, tako da lahko potem poročam če res velja..

za malo denarja malo muzike.

Lp Kajak

Boš presenečen nad vsem 🙂
Kako lahko rečeš – malo denarja, malo muzike!!!! Pa saj imaš celo spremljajoči program – nočno kopanje, izlet v Olimje, … Preberi ga še enkrat in potem klobasaj….

Pa poročaj kako je bilo

Za razliko od tebe, ‘za Lorda’ Lord vsaj ni nestrpen. In za moje pojme so nestrpneži veliko večje sranje, ki puščajo drek za sabo na ‘tabli’.
Tudi meni se zdi 13.990SIT preveč za vikend paket (2nočitvi) in se ne čutim prav nič bolana, malček nahodna morda. Vsak je svojega denarja vladar in tako ima vsak pravico zase reči kaj je nekomu drago. Vprašanje pa je, če drugi lahko to sprejmete. Očitno imate nekateri probleme.

Pa bodi doma, kdo te je pa kam silil ???
Tam je itak najceneje. Če imaš sploh dom. Da se ne skrivaš samo za zaveso 🙂

Ajde – pa smiri živce

Vsak naj se sam odloča, ampak 13.900 res ni drago za vikend paket, glede na to da so toplice, sama sem bila lani junija en vikend v Portorožu v Vilah od hotela Bernardin, brez hrane in brez bazena za skoraj 10.000 na noč. Osebno sicer ne bi šla v toplice ker ne maram notranjih bazenov, tisti ki pa ga to interesira je to vsekakor ugodna ponudba, lp

‘za Zaveso’ , predlagam, da si drugič prebereš moj post do konca, tam kjer sem napisala:
>>Vsak je svojega denarja vladar in tako ima vsak pravico zase reči kaj je nekomu drago. Vprašanje pa je, če drugi lahko to sprejmete. Očitno imate nekateri probleme.

nisem še bila preko agencije v Rogaški, pa vendar… Meni se cel kopleks kar dopade, hotel Sava je dober hotel, tudi sobe so lepe. Mene moti edino, da hotel ni povezan s termami, kar pomeni, da moraš peš kake 3 minutke iz hotela. To je pozimi lahko precej neugodno, drugače pa mislim, da če boste imeli srečo z vremenom, boste preživeli zelo lep vikend.

Ne vem zakaj se potem buniš zaradi cen. Prvo vprašanje tako al tako ni bilo postavljeno – a se vam zdi drago ampak -kakšna je kvaliteta in da to ni nateg!!!

Ti zavesa ena 🙂

odgovor:

spet nekaj postov verjetno iz kakšne turistične agencije, oni bi radi prodali, mi turisti pa radi imeli za svoj denar kar največ:

glede na to da se spet vrtijo stari šlagerji povzemam naslednje:

– marketing sončka : 13900 sit / z 20 % ddv /
– prijava 2000 sit = 15900
– davek za samske 1500 sit * 2 18900
– penzion 1000 * 2 20900
– turistična taksa 150 * 2 21100

in tako je kot v grimovih pravljicah , dobimo standardno ceno za samske in dobre jedce

10 jurjev in pol na dan.

2 jurja prihranimo če pokličemo rogaška in rečemo : jaz bi rezerviral , cena klica je mnaj kot 20 sit !

pri meni je problem prenizka plača, pri italijanih pa stiskaštvo.prav nič ne bi imel proti kakšni teti ali stricu, ki bi mi napisal zajeten ček.

in še kako zgleda teženje vodičke italijanske skupine v topolšci / tombola /
poleti, prvič v karieri vodi tombolo legenda topolšce animator tomaž kumer.
začetek šihta : 8 zjutraj
tombola 8 zvečer
tomaž ta dan dela neprekinjeno

…………………………….ko vsi prvič razumemo pravila tombole, vodička kar trikrat prekine tomaža.čas teče , tomaž konča šiht nekaj minut kasneje……………………………………………..

nisem rekel da ima sonček take vodiče, a biti ovca na dopustu……………………………….
vedno bolj se nagibam k direktni organizaciji dopusta, 2 jurja ni veliko, je pa 10 tombolskih kart v topolšci in skoraj garantiran tretji dobitek……………………………………………..

lep pozdrav lordwales

Če bi g. Lord znal uporabljati internet bi prišel do naslednjega spoznanja:

CENIK V HOTELU SAVA oz. cenejšem ZAGREBU od 29.2 do 4.4 2004 je:
10.600 SIT na dan polpenzion
doplačilo za enoposteljno sobo na dan 2.200 SIT
doplačilo za polni penzion 2.200 SIT na dan
turistična taksa: 324
KAR ZNESE NATANČNO : 30.324 SIT za vikend paket brez programa
V hotelu SAVA isti program po hotelskem ceniku pride 34.124 SIT

In kam tebe veleumni Lord kurja logika nese???
Lahko tudi sam preveriš na http://www.hotel-sava-rogaska.si/

Cena interneta: zastonj!!! Službeni 🙂

Oseba, ki si ne da naziva, temveč v rubriki avtor napiše komu je namenjena (za lorda, za zaveso,…), moj naslov sporočila je nakazoval, da moj odgovor ni namenjen temi glede sončka, temveč je bill OFF the subject (torej stran od teme) . In moje mnenje glede cene se je nanašalo zgolj na tvoj post.
Če se kdo čuti prizadetega, ker pišem v topic o Rogaški, druge stvari, naj le ne bo. Namreč, zato vpišemo še NASLOV SPOROČILA, ta pa nakazuje konkretno temo.

Hoj…jaz sem hotela vprašat SAMO če je že kdo letovalpreko sončka v rogaški…pa nič drugega.

ufufuf

Kajak

navedli ste oderuško ceno.v hotelu sava namreč.v dobrni imate vikend za 20 jurjev / če ste samski /
drugače pa 15800 polpenzion , do 15 aprila

New Report

Close