Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek rogla

rogla

Mi gremo pa okrog 10 januarja z 9 mesečnim otrokom na Roglo smučat. Uh, komi že čakam. No, z očkom se bova malo menjavala, pa še babi in dedija bomo imeli sabo, tako da za varstvo ne bo problem. Gremo v hotel,ker pa še nisem bila na Rogli, me zanima ali je hotelski bazen primeren za mojega mulčka?Kakšna je voda, najbolj me je strah, da je premrzla in ne bomo mogli čofotati. To se nam je zgodilo novembra v Rovinju. In nato smo bili celi vikend žalostni, ker nismo smeli v vodo.
Za Roglo pa sem že vprašala na agenciji, ki nam je prodala aranžma, pa o temp. vode nimajo pojma.
Prosim povejte mi če veste.
Hvala

Pokliči na Roglo in vprašaj.

če me spomin ne vara je hotelski bazen zelooooo majhen … ampak v njem vedno veliko otrok.
spodaj imate tudi Zreče,

B.

Moje izkušnje so, da se naš tamal ni hotel kopat v bazenu, ker je bila premrzla voda. Drugače zelo uživa v vodi, tam smo se pa samo enkrat kopali. In tudi meni se ni zdela pretirano topla. Tako da smo se raje peljali v Zreče in se naužili.

P.S. Tudi mi odhajamo 9.1 na Roglo!

Sem pozabla napisat, da je sedaj star 2 leti, prvič se je pa kopal, ko je bil star nekaj čez leto dni.

bazen je res bolj bazenček, imajo pa še en mali čofotalnik za otročke in 2 jacuzzija. Meni se ni zdel ravno mrzel, V Zrečah je bil bazen hladnejši. Še vedno pa se lahko greješ v jacuzziju.

Mi smo bili lani. 1 jacuzzi, ki je bi vedno poln starejših in en bazen, kjer je voda mrzla. Sin je bil lani star leto in pol in se ni nič kopal, starejši ki plava, pa mu je bilo všeč.

New Report

Close