Roglič vara Loro?
Anonimno 9300, 30.08.2022 ob 08:36
Babnik, 29.08.2022 ob 15:25
Ona je relativno malo privlačna in vsekakor ni v rangu žensk, ki jih takšen šampion lahko dobi. Že vse hostese, ki so okrog Rogliča, so bistveno bolj atraktivne.
Vse hostese, ki so okoli Rogliča imajo, ko zaključijo s šihtom, ob sebi ziher veliko privlačnejše moške, kot je Roglič.
Za tistega, ki meni, da Lora ni dovolj dobra za Rogliča.
Še kako res.
Saj kaj pa je imet enega takega kolesarja? Če sama tudi nisi iz “teh” vod, torej tudi zagrizena in sadistična športnica, potem nimaš nič od takega partnerja – naptepa ti potomčke, ko sta mlada zna še klapat, ko gre njegova kariera v zaton, je pa potem lahko kar dizaster.
Hja, babe morda že letajo pa se natstavljajo okoli takih zaradi njihvoe prepoznavnosti in ker je slaven – ampak živet s takim je pa druga zgodbica, sploh po kakšnem koncu njegove kariere. Zdej še, ko je mlad, kaj pa potem, ko bo kariera v zatonu? Taki so nestanovitni, vedno nezadovoljni.
Taki ekstremni športniki so izjemno težki moški za sobivat v zasebnem življenju- ker tudi vem, kako je razpadel zakon enega od slovenskih točno takih kolesarjev iz 90 ih. In kaj to pomeni za partnerico, družino.Pa ni bila fuflasta flenča, o ne. Preveč inteligentna zanj. Pa varal ženo, nato treniral, potem pa tudi neslavni dogodek svoje varovanke:
…https://old.slovenskenovice.si/sport/timeout/klemenciceva-dopingirana-odstopil-njen-trener-partner
No pull-out, 29.08.2022 ob 20:58
Kdaj ga je potem Roglič nazadnje imel v pizdi? Pred 2, 3 meseci?
Itak da si mora sproti prazniti jajca, drugače bi bila pretežka in dirkalno ne bi bil konkurenčen. Zato pa imajo naokoli polno voljnih hostes za kakšen quickie ob koncu dneva. Če ena ex-hostesa ni prišla na vrsto v tistem svojem enem dnevu, to še ne pomeni, da kakšni drugi (verjetno lepši!) tekmici ni uspelo v promet plasirati svoje lulike.
Ko je konec dirke, pa je itak zabava, kjer tečejo šampanjec in sokovi lulik.
Sicer pa je Roglič šampion in milijonar. In dvajsetletne lulike navalijo še na šestdesetletne trebušaste milijonarje, pa kaj ne bi na Rogliča!
Vidalli, 30.08.2022 ob 11:46
Itak da si mora sproti prazniti jajca, drugače bi bila pretežka in dirkalno ne bi bil konkurenčen. Zato pa imajo naokoli polno voljnih hostes za kakšen quickie ob koncu dneva. Če ena ex-hostesa ni prišla na vrsto v tistem svojem enem dnevu, to še ne pomeni, da kakšni drugi (verjetno lepši!) tekmici ni uspelo v promet plasirati svoje lulike.
Ko je konec dirke, pa je itak zabava, kjer tečejo šampanjec in sokovi lulik.
Sicer pa je Roglič šampion in milijonar. In dvajsetletne lulike navalijo še na šestdesetletne trebušaste milijonarje, pa kaj ne bi na Rogliča!
dej Julij Cezar – ne fetiširaj na svojih fantazijah.
Meni pa je ta zenska antipaticna. Se mi zdi, da Primozeve uspehe izkorisca za svojo medijsko prepoznavnost in se rine v ospredje, kadarkoli se lahko, pa pametuje. Meni ne deluje cisto nic skromna. Primoz mi poleg nje deluje kot en drobizek, tako telesno, kot po njegovem mestu v njuni zvezi. Se mi zdi, da kar baba hlace nosi, on pa je copata.
Bena, 30.08.2022 ob 18:50
Meni pa je ta zenska antipaticna. Se mi zdi, da Primozeve uspehe izkorisca za svojo medijsko prepoznavnost in se rine v ospredje, kadarkoli se lahko, pa pametuje. Meni ne deluje cisto nic skromna. Primoz mi poleg nje deluje kot en drobizek, tako telesno, kot po njegovem mestu v njuni zvezi. Se mi zdi, da kar baba hlace nosi, on pa je copata.
Vzela si mi z jezika. Mislim enako.
brezpanike, 29.08.2022 ob 10:51
Zakaj se ves čas nekaj namiguje, da Roglič vara svojo Loro? Verjetno sem naivna, ampak meni se zdi, da kolesarji ves svoj testosteron skurijo na teh dolgih treningih in dirkah, težko si predstavljam, da jim ostane kaj želje in energije za ženske.