rojstni dan v oslariji – izkušnje
februarja smo imeli tam rojstni dan, bili smo zelo zadovoljni, cena je bila od 5-7 evrov, pri nas je bilo zaradi bolezni samo 5 sošolcev, plačala sem slabih 30 evrov, trajalo je od 16-18ure, na koncu so hčerki podarili tudi knjigo, jedli so pice, torte, sladoled, dražje je, če gredo bovlat, eno uro, ali si ogledajo kakšno risanko, vendar naši so bili samo v igralnici in so se imeli super, vsekakor vredno tega denarja, osebje izredno prijazno, do deset otrok je eden animator, če jih je več, moraš doplačati animatorja, gre se za celjski tuš
Ne, starši niso zraven . Ta čas se pač sprehodijo po Tušu, spijejo kavico ali gredo po svojih opravkih, Ja, po otroka prideš ob določeni uri, lahko pa seveda sediš pred oslarijo, kjer imajo klopi- tam je tudi kino, in pač opazuješ kaj počnejo, če se ti zdi, da bi se punčka počutila bolj sproščeno .Naše so začele ob 16 uri, ob 17.50 pa sem počasi šla po njih,a ja pa še to, ko greš prijavit rojstni dan, lahko dobiš kartice, kjer otroci napišejo vabila za svoje prijatelje, brezplačno,pa še njihov naslov, če boš še kaj dodatno potrebovala, če ti slučajno jaz ne bom mogla pomagati
Hvala tuška, ja tisto spletno stran sem že prej sama pogledala, zanimale so me pač bolj osebne izkušnje.
Pa še to me zanima, če boš tako dobra, da odgovoriš. Kako pa je tačas z ostalimi otroki, ki se tam igrajo? Tudi za druge je odprto, ali ne? Samo rojstnodnevna skupina pa je posebej? Res hvala še enkrat za izčrpen opis.
Kolikor sem videla, ni bilo nobenih drugih otrok, samo naši otroci so bili med tem časom v igralnici. V igralnici odložijo oblačila, čevlje, priporočeno je imeti s seboj copate, da otrok ni bos in mu ne drsi, sploh 5 letniki, ki so zelo živahni, mogoče tudi ni bilo takrat drugih otrok zaradi bolezni, ki je ravno februarja dosegla višek, je pa dobro , da opozoriš animatorje, če so otroci alergični na kakšno hrano, občutljivi za pijačo…
Naša je tudi s svojimi prijateljicami full uživala.
Glede drugih otrok:so tam in tudi je več skupin,ki praznujejo rojstni dan.Ampak imajo vsak svojo animatorko.Mi smo imeli praznovanje med tednom,ko praktično ni bilo drugih otrok in je bilo super.
Otroci so se zabavali,nas pa tudi ni bolela glava,ko smo plačali račun.
Lepo praznujte!
Če ste iz Celja ali okolice pa zaotroške rojstnodnevne zabave kliknite na: [b]WWW.ZABAVAZAOTROKE.SI[/b]
Letos je moja hcerka praznovala v oslariji mb roj dan-bowling.In ce bi se enkrat izbirala,zagotovo nebi hotela,da praznuje tukaj.Ko ze prides tja in ti povedo,kako in kak bo potekalo je vse ze tako na hitro,potem ti pri ceni marsikaj zatajijo.Ko prides na koncu roj dneva in placas,moras pazit da te nepretregajo,ker denarja nevracajo,ti ponudijo zastonj obisk igralnice,na koncu izvem,da so na bovlingu zelo malo casa,ceprav placas 1uro,da o torti ne izgubljam besed-katastrofa.Raje izberem bumbar park,mc’d.ali pa ogled animiranega filma-risanke.To je moje mnenje.