Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rojstnodnevna darila

Rojstnodnevna darila

Ko delam okoli dobim za popit al za jest več pr  strankah ki imajo malo, ko sem delal pri eni stranki še vode mi ni dala,al kavo,ko prideš  k bolj skromnim družinam ti vse nudijo.lpj

Odgovor na objavo uporabnika
123tosemjaz, 15.02.2024 ob 15:17

Jezi me, da se samo jaz zelo trudim otrokom prijateljev podariti lepa darila! Moja otroka pa od njih dobita kar nekaj, samo da je. Zadnjič plesnive Smarties bonbone, ki so jih imeli več kot očitno že zelo dolgo nekje shranjene, potem ustvarjalni set, ki je bil že odprt in je v njem manjkal glavni predmet, pa potem neke cenene prčkarije, ki bi jih lahko vrgla samo v koš,… Pa so vsi bolje finančno situirani od nas in imajo več otrok. Ko imajo njihovi otroci rojstni dan, vložim veliko razmisleka in časa v iskanje darila, ker želim podariti nekaj res kakovostnega, lepo presenečenje, nekaj od česar bo otrok dejansko nekaj imel. Nekaj, kar bi želela, da bi dobil moj otrok.
To me bremeni in sem morala ‘dati ven’. Lep pozdrav!

KDo pa pravi da se morete družit če so problem darila zakaj pretiravaš daj ti enkrat njihovim otrokom kar. Ekaj boš vidla kako pa kaj naprej ….

Taki so najslabsi, veliko takoh poznam, ki pravijo da so nevem kaksni direktorji pa kolk majo denarja pa tu apartma pa tam apartma pa tu stanovanje pa tam hisa, a od tega para je moja bivsa tasca dobila rabljen in odprt parfum, in pol ta zenska rece da more parfum kvaliteten bit da ona ne kupuje naomi campbell, zara itd. Raje prinesem parfum od neke nizkocenovne znamke pa ga podarim ko pa da dam svojega rabljenega naprej kaksna sramota.. a js sem tej zenski kupila za rojstni dan enkrat kufer v zlati barvi, ker jo pac obozuje seveda sem za njega dala 100€ je res da ni bil nevem kaksna znamka ampak smo bili enkrat nekje skupaj in je rekla, da ji je zelo vsec.. js sem dobla nazaj darilni bom za 40€ kar je meni ze tako neosebno darilo kot da se nisi nic potrudil in ce imas cloveka rad se pa ze potrudis ane.. pa dobro bon vredu ampak rabljen parfum 😆🤦‍♀️ dobro da jih ni sram

Darila za svoje prijatelje je otrok od nekdaj izbiral sam, z vnaprej določenim zneskom porabe. Ko se v nižjih razredih vabi po cele razrede, je bil budget 10€. Ker je otrok enostavno preveč. Po 4. razredu so se nehala množična vabila in je šlo za 4-8 rednih prijateljev, zneski so ostali približno enaki. Gre se za druženje in ne za darila. Tudi doma ne pripravljamo večjih praznovanj, niti za obletnice ne. Vsak naredi kar mu paše, če mu sploh paše.

Brez veze, 15.02.2024 ob 15:30

Kaj te bremeni? Da svet ni tak kot si ti? Bodi ponosna nase, ne nižaj svojih standardov zato, ker imajo drugi nizke. Samo sprejmi in živi skladno s svojimi vrednotami. Če boš preveč grenkobe nosila v sebi se ti bo na obrazu poznalo. Na koncu vsa ta šara ni pomembna. Je pa pomemben občutek, da si deloval po svojih normah. Čez svobodno voljo še Bog ne more pravijo. Nizkih je kolikor hočeš, plemenitih neprimerljivo manj. Zato pa so veliko več vredni. V življenju spoznaš cca 10 takšnih. Vse ostalo pa je tako kot vidiš. Da boš ravno v zajemalki enega razreda staršev našla 1 od 10 takšnih oseb, ki jih človek spozna v svoje življenju je milo rečeno utopijo. A kako vem? Sem bila tam. Zdaj me ne čudi nič več. Sem človek, ki drugim trga zvezde z neba..a z DESETLETJI dostop do mene omejujem.

To je to 👏👏👏

Bine251, 15.02.2024 ob 15:52

Res si plitka oseba, obremenjuješ se pa z neumnimi stvarmi. Niso vsi materialisti, veliko jim pomeni že druženje, torta. Čudno, da te sploh še kdo kam povabi.

TI si plitka. Povedala je, da ji oseba nekaj pomeni in se tudi potrudi za to. Eni ljudje pa so ….katastrofa.

Materialistka, 15.02.2024 ob 18:56

Preveč si preračunliva in materialistično gledaš na ostale. Za tuje otroke smo vedno dajali od drugih prejeta zgrešena darila ali pa bombone in igračo do 5€ v Tediju max.

Bodi vesela da sploh pridejo k tvojim na obisk.

Pomisli, preden kaj napišeš! Avtorica pravi, da so dobili plesnive bombone. Jih hočeš, če jih še ni zavrgla?

Verjamem. Enostavno naredite tudi vi tako. Nekaj malega pa je. Kakovostna darila pa naj kupijo starši.

New Report

Close