Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu roka je segnila navzgor

roka je segnila navzgor

Njegova roka je segnila navzgor in stiskala njeno joškico in ko je videl, da ga seksi neznanka ni zavrnila, je tudi druga roka dobila pogum in ji začela vleči krilo navzgor. Kjer je bilo krilo razrezano, ji ga je dvignil tako visoko, da je čutila kako ji njena desna ritnica gleda ven. Krilo ji je dvignil še višje in ga potegnil na svoje levo stran in ga tam prijel s svojo levico. Natlačenega skupaj ga je držal v dlani, pri tem pa razkazoval njeno, le s tangicami prekrito, rit javnosti.

Dvignil ti je krilo…dvignil je gor do pasu! celo rit imaš zunaj, si predstavljaš? golo rit mu tiščiš na ogled. Mmmm, kako ti paše. In to sredi plesišča.Ohh, kako te je lopnil po goli ritnici. Draga, ti je všeč, ko veš, da kažem nekomu nago rit?
nei rabiš odgovorit. Predobro veš, da uživaš v tem, ko mu vse to šepeta na uho.
Moški za tabo je zdaj bil čisto prilepljen k tebi. Čutila si kako te šlata po riti in kako mu njegova desnica drsi med tvoji ritnici, kjer je počival tanek material spodnjih hlačk.
»mmmm mislim, da me bo začel rajcat s prstom.«si zaželiš in zaprleš oči, ko si čutila kako je ogromna desnica segnila okoli boka in začela stiskat vročo muco. Najprej skozi tanek in ozek kos tangic, ki so prekrivale ustnice. Že dolgo je bila vlažna, a zdaj so hlačke bile čisto premočene. Verjetno bi jih lahko izžmikal, tako zelo so bile navlažene.
Njegovi prsti pa so hitro našli pot mimo blaga in smuknili pod njega. Njegov kazalec se je kar zgubil v topli notranjosti. Naenkrat si izpustila napol glasen vzklik »! Ojoj, tip ma kazalec v meni. Tip me fuka s prstom sredi te kurčeve dvorane! Joj kako mi jo masira dragi! Malo bom stopila narazen, da bo imel lažji dostop. Oh to ni res, kaj počnem!«….

lp

Ti in strast -vse to me pelje v tvojo past !

New Report

Close