Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rolerji

Rolerji

Prosim za pomoč!

Moja nečakinja bo kmalu imela rojstni dan. Zamislila sem si, da bi ji kupila kotalke, ki se kasneje spremenijo v rolerje in rastejo z njo. Pred časom sem jih videla v Arielu, zdaj pa jih nimajo več. Zanima me, če je katera opazila kaj podobnega!

Bi ji pa res rada kaj takega kupila, ker bi moja ljubica rada “lolala” z mano!

Hvala!

Petja

mi jih imamo, pa mi je žal, da nisem kupila pravih rolerjev – sicer tamala hodi z njimi okrog, ampak to ni to. Stara je pa 2.5

Raje ji kupi nastavljive rolerje. Pri Roces imajo 25-29, 30-35, le po žepu te bo usekalo.

Natassa

Na daleč se ogni tem plastičnim zadevam!

Morajo imet gumijaste koleščka, drugače jih raje ne kupi. Roces ali podobno, vse je od 8 jurjev naprej.

Dogovori se z mamico ali babico od nečakinje, da boste skupaj kupile.

Kupi prave rolerje Roces št.25-29, mi jih imamo že 4. sezono.Že 3 letnikom gre super z njimi.

Evo, še ena ki se pridružuje mnenju vseh ostalih. Nikakor ne kupuj tega sranja (dobesedno!). Jaz naivnica sem jih kupila nečaku za pisanko, ker se mi je takrat zdela super ideja, pa je bila bedarija na kvadrat. Mali se ni mogel nikoli zares rolat. Jaz sem se pa full sekirala, kako sem jih mogla kupiti :-((
Kasneje ko sem jih kupovala hčerki, sem ji kupila Rocesove št. 25-29, pa se je izredno hitro naučila rolat

Evo, še mene… Roces že od vsega začetka in imamo celo zbirko :o) … od 25-29, 30-35 in 36-40.
Res najdi še enega “sponzorja” in naj bodo skupno darilo, ki bo uporabno še nekaj let Ne bo ti žal.

Lep dan!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

New Report

Close