Najdi forum

Splash Forum Arhiv Arhiv – Prosti čas Rolerji

Rolerji

ROLERJI NIKE IGNITE ST.43 PALICA IN HLACE ZA IN LINE DOLGE PLUS KOLESA ZA 20.000 SIT

brez zamere ampak nike ignite sucks.

sem mel, 3 mesce pa so šli. primerno za nežnega 50 kilaša.

Ja poznam tud jest par ljudi k so jim koj sine sle, tko da jih jest tud zj k so se cele prodajam k bom spomlad druge kupu!! Sam cevl je pa kr uredu!!!
Sj zato pa dam zravn dvojna kolesa pa kompozitko pa se tadovge hlace!

dobro reklamo si delaš za tvoj karitas. pa podar jih komu k si jih ne more kupt. bebo aja kompozitko ma pa tud počeno… da ne naštevam naprej.

goma

Dj ce mas tezave goma pejd v psihiatricno pa ti bojo dal tablete an!!! Bos vidu bo koj bol pa se drzava jih placa ce si jih ne mors prvost!!!!!

Lp Max

vidim da imaš že izkušnje s takimi stvarmi. hvala za nasvet. pejd doma pa brcaj u rit. vosu.

goma

vidim da imaš že izkušnje s takimi stvarmi. hvala za nasvet. pejd doma pa brcaj u rit. vosu. a ti je kakšna tableta mogoč ostala nujno rabim

goma

ma ja sj vem da nujn rabs, sj sm ti reku da so zaston. a si blesov?

ja blesov. a poj res zastonj daš. blesov

goma

Tvoji mami vedno zastonj!!!!!!!!!111

Obadva sta debilčka

Tezko je bit na tem forumu debil, ker je konkurenca prehuda…

izkušnje povedo vse, kajne lenko, janko,max. vsi skupaj nimate IQ 50.no sej ne da bi vas žalu, ker invalida težko užališ.max a pol res daš rolerje?
dej no

goma

izkušnje povedo vse, kajne lenko, janko,max. vsi skupaj nimate IQ 50.no sej ne da bi vas žalu, ker invalida težko užališ.max a pol res daš rolerje?
dej no pa še palco dej zraven pa ne pozab na avtogram, sej boš dobil za liziko.

goma

Skupina brezvezniko!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

O mojem IQju pa res nebi (da se ne bos osramotil se enkrat), bolj vprasljiv je tvoj (izgleda, da ne ves, kdo je invalid, nepismen si, dvojni posti…). Mogoce bi moral pa pri SiOLu vseeno premislit, komu bojo omogocili dostop do ADSLa.

ja seveda

goma

ja seveda spet dvojni posti

goma

Če prodaš posamezno, jaz kupim hlače (dolge), če niso že preveč zjebane.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close