Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek rolka za voziček Peg Perego GT3

rolka za voziček Peg Perego GT3

Kupujemo rolko za drugega otroka za voziček Peg Perego GT3, najbolj se nagibamo k Buggy Board Maxi.
Je kdo izmed vas imel to ali katerokoli drugo rolko na omenjenemu vozičku (da se jo da nanj namontirat)?
Ste potrebovali tudi podaljške ali je šlo brez?

Najlepša hvala za kakršnokoli pomoč!
Petra

Jaz sem imela na svojem trikolesniku, ki sicer ni bil Peg Perego, buggy board maxi lascal, ampak se mi je zdel popolnoma neuporaben. Če je med otrokoma manj kot leto in pol razlike, je vmesni čas, ko je starejši otrok še kdaj v vozičku, najlaže mlajšega nositi v kaki nosilki. Pri letu in pol ali najpozneje pri dveh letih pa starejši otrok lahko že zelo dobro vozi poganjalca in je tista deska samo v napoto. Jaz vozička pri letu in pol nisem več rabila pri nobenem od otrok.

Mi imamo točno to rolko in točno ta voziček 🙂 Paše gor, brez podaljškov, oz.z vso tisto opremo, ki je poleg buggy boarda.
Mi smo ga kupili 4 mesece nazaj, rabili max. 2x. Kupljen v trgovini Peg perego v Trzinu… ga prodamo

Otroka sta 2.5 leti razlike, s tem da mlajši še kar nekaj časa ne bo hodil in bo potreboval voziček.
Rolko bi rabili le občasno, ko gremo na kakšen res dolg sprehod in je starejši že zelo utrujen ali pa se nam mudi.

Žal pa rolke nima nihče od bližnjih, da bi jo prvo preizkusili, če nam sploh ustreza. 🙁

@Pikepikepoke: A vam ni ustrezala, da ste jo uporablili le 2*? Za koliko pa jo prodajaš in iz kje si?

Tudi jaz sem mislila, da mi bo rolka kdaj prišla prav, ko bo starejši utrujen, ampak je pri malo manj kot treh letih na potovanjih brez težav skoraj ves dan prehodil. Sicer pa poskusite s poganjalcem. Naš mlajši otrok je zdaj star 2 leti in je skoraj hitrejši kot starejši na kolesu. Po mojem mnenju se za parkrat res ne splača kupovat rolke.

če se odločite za nakup jo ugodno dobite v naši spletni trgovini Bimbo.si

New Report

Close