Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Rolo senčilo za stranska stekla

Rolo senčilo za stranska stekla

Pozdravljeni!

Zanima me,a ve kdo kje se da dobiti bolj večja senčila za stranska stekla za enoprostorca. Okno je 60×55,vendar sem gledal enkrat na bolhi je en prodajal takšno velikost,pa je očitno hitro prodal…Gledal sem po vseh trgovinah po spletu,pa so sami krajši od 40×50 do 45×50. Kje bi še naj to prodajali,plisss help…

Hvaležen bom vsakemu odgovoru in lepo pozdravljeni. 🙂

Če si malenkost domačega mojstra, si jih lahko narediš sam. Iz kartona izrežeš obris okna, v prodajalni blaga kupiš fino črno mrežo, zadevo ukrojiš in zašiješ po obliki, zakriviš žico po obliki okna, za pritrditev pa lahko uporabiš magnete (če imaš okoli okna kaj pleha) ali pa priseske od kakšnih poceni senčnikov.

Heh,dobra varianta Asterix555 za izdelavo senčila…sicer imajo na whitcar.si za moj model original senčila za vsa okna,samo ne dam 130€ za to,daš zraven še 70€ in imaš zatemnjena stekla + homologacija. Ker avto čez pol leta prodajam ne mislim v njega vlagat,zato sem začasno iskal te senčila…sicer pa bom probal to izvest kar si napisal…Aja,kje pa imajo oz. prodajajo te mrežice,katere trgovine???

Aja,saj si napisal v prodajalni blaga…bom poiskal kje za vraga prodajajo blago v MB…

Thanks…

New Report

Close