Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Roloji iz JYSK

Roloji iz JYSK

Čao. Zanima me, če ima kdo roloje iz JYSK : http://www.jysk.si/140/445/446/5522121/a/catalog ki so zgolj 6,5 € za mojo dimenzijo. Škoda da nimajo tudi dimenzije za balkonska vrata. Skratka zanima me, če jih kdo ima in če bi mi znal povedati, ali se ponoči vidi čeznje, ko je v prostoru vžgana luč.lp

Hej, mi jih imamo….oranžne in zelene!

Verjetno misliš, če se vidi obris človeka, ko je luč prižgana? Skozi se nič ne vidi, pač barva mal “zašajna”….oranžna je mal bolj živa, zelena je pa bolj nežna!

Zjutraj je v sobi isto kot prej, ko smo imeli žaluzije! Pa še prah se ne nabira v njih….

O hvala za odgovor! Hmm, mi poveš še, ali ste jih montirali na okno ali na steno (ali je priloženo kaj za montirati), ter ali se jih da dvigovati in na kakšen način (vrvica ipd.?) ter če se jih morda da dvigati od spodaj navzgor.

Čao!

O hvala za odgovor! Hmm, mi poveš še, ali ste jih montirali na okno ali na steno (ali je priloženo kaj za montirati), ter ali se jih da dvigovati in na kakšen način (vrvica ipd.?) ter če se jih morda da dvigati od spodaj navzgor.

Čao![/quote]

Jap, to sedaj zanima tudi mene:)) Kako jih montirati?

Midva sva jih montirala na okno….je treba “zašraufat”. Lahko jih tudi na steno, samo pri nas vrtat v steno….je “no go”, ker vse dol leti:-(
Zraven je vse priloženo, ampak tisti vijaki so tak zelo hobi program, tako da sva dala druge vijake. Dvignejo se s pomočjo vrvice, spuščajo se pa od zgoraj.

Se jih da pa tudi zožat, midva sva jih zožala za 10 cm….. Rolo se čisto odvije, kovinski palici zgoraj in spodaj se potegneta ven iz blaga. Potem sem si pa narisala črto in lepo odrezala s škarjami. Kovinski del je pa mož z žago skrajšal!
Sem spraševala trgovke v trgovini, če se to da, pa so mi zatrjevale, da se ne da! No, ko rolo odpreš, imaš notri navodila, kjer ti lepo piše, oz. je narisano, da se jih da ožat:-)))))

LP, Ajna

O hvala ful, še eno vprašanje imaam pa upam da nisem tečna. Ko daš okno na kip (ventus), stoji rolo ob oknu ali pleše po svoje?

Če bi se ti dalo, bi bila zelo zelo hvaležna za sliko – saj ko ga vidim v trgovini je ok, ampak nevem kako izgleda na oknu.

Hvala ful, pa lep dan še dalje 🙂

Mi jih imamo pa so nam dol popadali, ker jih nismo zašraufali ampak nataknili (dobiš zraven zatiče) sem zgubila živce. V okna vrtat ne smem v steno pa ne morem, ker take velikosti nimajo (2 okna skupaj imamo) Zdaj pa mene zanima če se da kupit samo te zatiče kje, ker so polomljeni?

Ko kipneš okno se rolo mal nagne, ja….to me še moti 🙁 Ampak sem poštudirala, da, če dama spodi en tak haklček, bo stalo ob oknu!

Slikce pa nimam nobene, žal….meni zgleda lepo!! V otroški jih imamo že več kot pol leta, jih tudi otroka vlečeta dol in gor, pa so zaenkrat še tak kot novi:-)))

Imamo zunanje široke žaluzije in ne vem, če bi dala gor še te roloje??
Ali ti roloji kaj zatemnijo???

Mi smo imeli prej notranje žaluzije in zatemnitev je ista, na oranžni morda celo malo bolj!

Če boš imela oboje se bo po moje kar poznalo…..

Hej, res hvala za nasvete.

Razmišljam, kaj bi lahko naredila s balkonskimi vrati (dvodelna, eno krilo meri v višino 220 cm), pa mi ne pade na pamet nobena pametna ideja… Ker so vse dolge 170 cm iz JYSK, da pa bi dala take roloje samo na nekatera okna, na drugh pa pustila zavese, mi pa zgleda malce smotano.

Ajna, če bi bila toliko prijazna in če imaš možnost, bi bila ful vesela, če bi mi slikala in objavila (ali pa na mail)

Hvala !

Haha… mi imamo tudi oranžne in zelene – v otroškiih sobah. Dobro se obnesejo, ponoči se ne vidi skozi, razen luči. Montirali smo na zid in je o.k.

New Report

Close