Roloji iz JYSK
Čao. Zanima me, če ima kdo roloje iz JYSK : http://www.jysk.si/140/445/446/5522121/a/catalog ki so zgolj 6,5 € za mojo dimenzijo. Škoda da nimajo tudi dimenzije za balkonska vrata. Skratka zanima me, če jih kdo ima in če bi mi znal povedati, ali se ponoči vidi čeznje, ko je v prostoru vžgana luč.lp
Midva sva jih montirala na okno….je treba “zašraufat”. Lahko jih tudi na steno, samo pri nas vrtat v steno….je “no go”, ker vse dol leti:-(
Zraven je vse priloženo, ampak tisti vijaki so tak zelo hobi program, tako da sva dala druge vijake. Dvignejo se s pomočjo vrvice, spuščajo se pa od zgoraj.
Se jih da pa tudi zožat, midva sva jih zožala za 10 cm….. Rolo se čisto odvije, kovinski palici zgoraj in spodaj se potegneta ven iz blaga. Potem sem si pa narisala črto in lepo odrezala s škarjami. Kovinski del je pa mož z žago skrajšal!
Sem spraševala trgovke v trgovini, če se to da, pa so mi zatrjevale, da se ne da! No, ko rolo odpreš, imaš notri navodila, kjer ti lepo piše, oz. je narisano, da se jih da ožat:-)))))
LP, Ajna
Hej, res hvala za nasvete.
Razmišljam, kaj bi lahko naredila s balkonskimi vrati (dvodelna, eno krilo meri v višino 220 cm), pa mi ne pade na pamet nobena pametna ideja… Ker so vse dolge 170 cm iz JYSK, da pa bi dala take roloje samo na nekatera okna, na drugh pa pustila zavese, mi pa zgleda malce smotano.
Ajna, če bi bila toliko prijazna in če imaš možnost, bi bila ful vesela, če bi mi slikala in objavila (ali pa na mail)
Hvala !