Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Roman: plamen in cvet

Roman: plamen in cvet

Pozdrav vsem obiskovalcem tega foruma!

Zelo rada bi prebrala roman PLAMEN IN CVET, pisateljice Kathleen E. Woodiwiss. Zal knjige nikakor ne morem dobiti v knjiznicah. Ima kdo od vas mogoce kakrsnokoli informacijo o tem, kje bi to knjigo se lahko dobila.

Ce ne bo druge moznosti, mi potem preostane le se nakup v knjigarni, ce se jo seveda sploh da kupit.

Najlepsa hvala vsem za vsako posredovano informacijo v zvezi z to knjigo!

lep pozdrav!

Tiara

Jaz ti priporočam, da se vaske toliko časa usedeš na COBISS in pogledaš, če je v tvoji knjižnici trenutno notri, potem pa takoj pokličeš in prosiš, naj ti jo dajo do konca dneva na stran. Vsaj jaz tako delam. Sicer pa obstajajo tudi rezervaciej proti minimalnemu plačilu. V naši knjižnici sicer le za strokovno literaturo, vendar se da vse dogovoriti.

Ali pa si jo naročiš preko amazona samo, če bereš v angleščini.
Jaz sem jo prebrala sicer sposojeno pa Zimsko vrtnico tudi, ki se mi je zdela boljša.

Lp

Super knjiga, prav tako Zimska vrtnica. V naši knjižnici teh dveh knjig nimajo, sta “čudežno” izginili. Sem poskušala preko emke, da bi jo kupila, pa jo ni.
Na Amazonu jo imajo, ampak se še nisem odločila, da bi jo naročila. Mogoče kdo ve, kakšni so dodatni stroški (ne vem, poštnina, carina???) za naročeno knjigo preko Amazona?
Hvala!

Jaz naročam po navadi kar 5 knjig naenkrat, standardno pošiljanje, kjer ti oni sparcelirajo paketke in je zato tudi ceneje (kupujem bestselerje, ker so cenejši).
Drugače pa je 1 knjiga cca od 5-7 $+ poštnina znese okoli 12.000 SIT. Potem pa ti še naši cariniki zaračunajo okoli 3000.

Zdej sem naročila preko amazon.de in čakam na pošiljko.

Lp

New Report

Close