Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Roman Vodeb

Roman Vodeb

Ha ha, ta je res faca, taprav Trboveljčan.  Njegova psihoanaliza UKZ , ki je tudi rojena v Trbovljah me je prav nasmejala…

Če ga bi psihoanalizirali bi ugotovili hude motnje. Obnaša se pa kot psihični bolnik. Na eni oddaji ga je zagrabilo živčno tresenje.

Podobno se obnaša kot kura moderatorska na temu forumu.

Res je odličen. V nulo je zadel tako Urško, kot Natašo. Vredno poslušanja.

V čem pa je tako dobro zadel “Urško in Natašo”? Če hočeš po nekom pljuvati, ni treba imeti nikakršne izobrazbe. Tako bi lahko tudi o njem kaj napisali in bi bili všečni tistim, ki ga ne marajo in bi ga zadeli v nulo.

Rada ga poslušam, meni je zelo zanimiv človek , intelegenten, avtentičen in brez dlake na jeziku.                  O Urški pa ne bi izgubljala besed..

tip že leta prodaja svoje sovraštvo in prezir do žensk. v življenju še ni imel kaj pametnega za povedat

Objava čaka odobritev

Pred leti je imel neko predstavo. Dobila sem karte, delili so jih na tečaju sproščanja. Z možem sva šla, aaa? Ves čas se mi je zdelo nekaj čudno, narobe. Na koncu smo pogruntali, da ima tip probleme. Tudi zakompleksan je bil najbrž.

Odgovor na objavo uporabnika
Lilly973, 27.01.2023 ob 10:53

Ha ha, ta je res faca, taprav Trboveljčan.  Njegova psihoanaliza UKZ , ki je tudi rojena v Trbovljah me je prav nasmejala…

Psihoanalitik?

Šolanja na področju psihoanalize niti od daleč ni videl.

odličen kritični mislec je, 27.01.2023 ob 11:37

Res je odličen. V nulo je zadel tako Urško, kot Natašo. Vredno poslušanja.

Tudi meni je odličen.

Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev

Zanimiv človek. Ima veliko za povedat na njemu poseben način.

Mi ga na Faktorju nikoli ne zamudimo.

Ni potrebe po grdem izražanju o nekomu, ki zares misli in verjame, da je psihoanalitik. Ima nekaj floskul, ki jih ponavlja kot mantro in celo verjame, da je to tudi res in vsezveličavno. Občasno imsm kuliso tv in me mož pteseneti z njegovimi umotvori. Saj ne moreš, da se ne bi režal, take klamfe serje. Bi bo bolje, če bi si našel kako gajstno babo, ker s svojim govoričenjem deluje kot “nedo***an pezde”.

Sicer pa pustimo mu veselje  samo bi ga morala katera dobiti v temi in mu mo očala obrisat, samo, da ne zgrešijo in ga po zasavsko” po gobcu” ne useka.

Objava čaka odobritev

Pač človek, ki se ga postavi ob bok neonacistoma in skrajnima desničarjema Lenartu in Normiu Brščič. Zgleda da je veliko nacistične in neizobražene golazni na monu.

Objava čaka odobritev

Vodeb si zaradi prevelike odkritosti sam koplje grob. Glede na to, kako se reči obračajo, ga znajo tožit do njegovega bridkega konca.

Sicer pa večina reči, ki jih je povedal, drži “ku ps ježa, kurja!”.

Otilis, 27.01.2023 ob 12:51

Zanimiv človek. Ima veliko za povedat na njemu poseben način.

Mi ga na Faktorju nikoli ne zamudimo.

Jaz gledam Faktor samo takrat, ko je on gost. Dejansko je dobro opisal obe. Vse tole ven metanje klakočarjeve, lepo opiše zakaj, kaj ji manjka in da se obnaša neprimerno funkciji. Ni bil žaljiv, je pa povedal resnico. In resnica še kako boli.

BTDT nepr., 27.01.2023 ob 13:21

Vodeb si zaradi prevelike odkritosti sam koplje grob. Glede na to, kako se reči obračajo, ga znajo tožit do njegovega bridkega konca.

Sicer pa večina reči, ki jih je povedal, drži “ku ps ježa, kurja!”.

Pričakovana izjava od zaostalega šovinista tvoje sorte. Ko pogledam tega tipa vedm, da že tako dolgo ni dobil za fukati kot ti.

Kokoši🎆🎇🎆🎇🎆🎇🎆, 27.01.2023 ob 13:40

Pričakovana izjava od zaostalega šovinista tvoje sorte. Ko pogledam tega tipa vedm, da že tako dolgo ni dobil za fukati kot ti.

Zaostala kura, ti bi bilo glih primerno za vodebovega mežnarja. Kaj se pizdiš?

Kokoši🎆🎇🎆🎇🎆🎇🎆, 27.01.2023 ob 11:05

Če ga bi psihoanalizirali bi ugotovili hude motnje. Obnaša se pa kot psihični bolnik. Na eni oddaji ga je zagrabilo živčno tresenje.

Kaj bi bilo, če bi Kokoši in Romana Vodeba skupaj zaprli v sobo?

Hehe, 27.01.2023 ob 13:56

Kaj bi bilo, če bi Kokoši in Romana Vodeba skupaj zaprli v sobo?

Vodeb bi ga mentalno zlomil.

BTDT nepr., 27.01.2023 ob 13:59

Vodeb bi ga mentalno zlomil.

Sploh ne, mogoče bi postala dobra kolega, v bistvu sta si na nek način podobna, oba sta odbita, sicer nasprotujočih pogledov, a nič hudega!

New Report

Close