Roman Vodeb
Ni potrebe po grdem izražanju o nekomu, ki zares misli in verjame, da je psihoanalitik. Ima nekaj floskul, ki jih ponavlja kot mantro in celo verjame, da je to tudi res in vsezveličavno. Občasno imsm kuliso tv in me mož pteseneti z njegovimi umotvori. Saj ne moreš, da se ne bi režal, take klamfe serje. Bi bo bolje, če bi si našel kako gajstno babo, ker s svojim govoričenjem deluje kot “nedo***an pezde”.
Sicer pa pustimo mu veselje samo bi ga morala katera dobiti v temi in mu mo očala obrisat, samo, da ne zgrešijo in ga po zasavsko” po gobcu” ne useka.
Otilis, 27.01.2023 ob 12:51
Zanimiv človek. Ima veliko za povedat na njemu poseben način.
Mi ga na Faktorju nikoli ne zamudimo.
Jaz gledam Faktor samo takrat, ko je on gost. Dejansko je dobro opisal obe. Vse tole ven metanje klakočarjeve, lepo opiše zakaj, kaj ji manjka in da se obnaša neprimerno funkciji. Ni bil žaljiv, je pa povedal resnico. In resnica še kako boli.
BTDT nepr., 27.01.2023 ob 13:21
Vodeb si zaradi prevelike odkritosti sam koplje grob. Glede na to, kako se reči obračajo, ga znajo tožit do njegovega bridkega konca.
Sicer pa večina reči, ki jih je povedal, drži “ku ps ježa, kurja!”.
Pričakovana izjava od zaostalega šovinista tvoje sorte. Ko pogledam tega tipa vedm, da že tako dolgo ni dobil za fukati kot ti.