Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis romance kar naprej

romance kar naprej

Pozdravljeni!

Sem Ingrid iz Maribora, stara sem 19 let. Povem vam mojo zgodbo: pred nekaj casa sem se po resni zvezi s fantom razsla. Fant me je ves cas varal in ko sem to ugotovila, sva sla vsak po svoji poti. Od tedaj nisem vec ista. Srecujem ogromno fantov, s katerim se spuscam v romance, v extra kratke zveze, v bistvu se zavestno spuscam v to vedoc, da bom ze naslednji dan vse pozabila. In ko zacnem razmisljati o tem, vedno znova ugotovim, da se bojim resne zveze, ker imam tako slabo izkusnjo z mojim prvim fantom, ki sem mu dala vse, on pa je vse to izkoristil in izkoriscal.

Sem mlada, zelo komunikativna, prijatelji pravijo, da imam postavo angela, a moje srce je prazno in v njem ni prostora za nic. V zivljenju sem sicer resna, npr. maturo sem izdelala z odliko, oktobra grem studirat, vendar pa – kot sem povedala – moje srce je prazno. Iscem le romance, kratkotrajne avanture in se fantu ne morem odpreti, mu zaupati ali ga sprejeti v svoje srce.

Kaj vi mislite o moji zgodbi? Kaj naj naredim? Kaj mi lahko svetujete? Se s kom, dragi forumovci in forumovke, dogaja podobno? Kaksne so vase izkusnje s tem?

Lep pozdrav,

Ingrid

Malo si zgrešila fiorum….

Draga Ingy,

res si malo zgrešila forum…no, pa vseeno. Jaz bi ti takole rekla: zelo zelo si še mlada, čeprav imaš že 19 let in si takorekoč že odrasla. Zato počakaj. Ne delaj preveč dolgoročnih načrtov. To, da si imela tako mlada resno zvezo, je bila zate najbrž kar težka izkušnja. Da sta se razšla, je potem kar prav, saj zdaj veš, kakšne vrste fant ni zate. Nič hudega, če si privoščiš sem in tja romantično zvezo, saj boš le na ta način odkrila, kakšne vrste značaj ti pri fantu najbolj ustreza. Glej le, da ne boš koga po nepotrebnem prizadela. Za resno zvezo imaš še veliiiiiiiiko časa! Brez skrbi, bo že prišel pravi in ti ogrel srčka. Mogoče bi ti pa dobro delo, ko bi si za nekaj časa “odpočila” od fantov in se malo posvetila prijateljicam, zabavi, hobijem…?

Zapomni si: bolje kasneje in dobro, kot zgodaj in slabo. Nikamor se ne mudi.

Pa srečno!

Maja (39 let)

New Report

Close