romantična kopel v dvoje
jaz sem bila na eni taki kopeli in odkrito povedano, se mi zdi čisto brez veze.
eno uro se namakaš v vodi, not so še kaki konfeti, maš malo flaško šampanjca, pa kako čokoladico in za to ti zaračunajo 20 evrov.
meni vroča voda itak ne paše ne vem kako, da bi tam na veliko seksala mi tudi na kraj pameti ni padlo, ker sva se do sitega …. itak že v hotelski sobi… pač poležavala sva tam not in se pogovarjala. sem imela več od savne.
thermana laško – dianina kopel. bil bolj navdušen kot jaz tako da pumpanje da je to darilo zanjo in ne zanj je ena navadna omejenost prepotentnih in prepametnih ljudi ki mislijo, da vsem ljudem ustreza isto kar njim. egocentrične, zakompleksane mone ki so ti samo fauš ker se boš fajn imela. v glavnem midva sva se imela super. zraven dobiš sveže sadje in pijačo (izbiraš med šampanjcem ali sokom). je privat sobica, zelo lepo urejena, časa imaš 45 minut, igra romantična glasba. v glavnem vse je 1A. tam dobiš brisačo in kopalni plašč tako da ne rabiš zraven nič, razen kopalk (če jih boš imela seveda). za doplačilo 15€ dobiš še večerjo za 2. hrane dobiš vrh glave (juha, predjed, glavna jed in sladica), je zelo okusna. midva sva šla za božič in definitivno grema spet! priporočam!
verjamem da je blo super ampak..
jaz sem mojemu pripravila v naši kadi ki je precej velika kopel z veliko pene,notr sem dala plavajoče svečke in natrosila cvete vrtnic. Zraven sem postavila penino,2 kozarca in jagode. Okoli banje sem dala na tla male svečke, ugasnila luč, pod omaro sem skrila radio in pripravila romantičen cd…
kopat sva se šla oba , lahko pa samo ugibaš kaj je sledilo..spalnica je bila blizu, kar v javnem prostoru ni
aja pa še velikoooo ceneje je bilo