Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek romantična kopel v dvoje

romantična kopel v dvoje

Svojemu dragemu bi rada poklonila bon za romanitčno kopel v dvoje (npr. ena ura), zato me zanimajo vaše izkušnje; kje ste bili, kje vam je bilo všeč in zakaj in kam nikakor ne bi več šli.
Hvala vam!

Najprej se vprašaj, ali je to darilo zate ali zanj. Resno.

…k meni. Računaj, da ga kake tri, štiri ure ne bo domov :).

če imaš banjo doma mu pripravi kopel doma, bo veliko ceneje in lepše
meni je moj to naredil in verjemi da se mu je obrestovalo..hehe

drugače pa imajo lepo v harmoniji Mengeš, samo zame čisto predrago za toliko malo časa

http://www.harmonija.eu/index.php?location=985

A ni to rahlo protislovje: romantika, omejena na eno uro?

Če vprašaš mene, bi bilo meni daleč najbolj udobno in romantično kar doma. Al pa kvečjemu, da prespiš kje bolj luksuzno (se pravi, da imajo privat džakuzi).

jaz sem bila na eni taki kopeli in odkrito povedano, se mi zdi čisto brez veze.
eno uro se namakaš v vodi, not so še kaki konfeti, maš malo flaško šampanjca, pa kako čokoladico in za to ti zaračunajo 20 evrov.

meni vroča voda itak ne paše ne vem kako, da bi tam na veliko seksala mi tudi na kraj pameti ni padlo, ker sva se do sitega …. itak že v hotelski sobi… pač poležavala sva tam not in se pogovarjala. sem imela več od savne.

Midva sva bila v termah Dolenjske toplice in sva se imela zelo lepo. Bo treba ponovit!

Ker smo ljudje budale in se sami ne znamo več zaanimirati.

Valjda, da je to darilo zanjo, pod pretvezo, da je zanj.

thermana laško – dianina kopel. bil bolj navdušen kot jaz tako da pumpanje da je to darilo zanjo in ne zanj je ena navadna omejenost prepotentnih in prepametnih ljudi ki mislijo, da vsem ljudem ustreza isto kar njim. egocentrične, zakompleksane mone ki so ti samo fauš ker se boš fajn imela. v glavnem midva sva se imela super. zraven dobiš sveže sadje in pijačo (izbiraš med šampanjcem ali sokom). je privat sobica, zelo lepo urejena, časa imaš 45 minut, igra romantična glasba. v glavnem vse je 1A. tam dobiš brisačo in kopalni plašč tako da ne rabiš zraven nič, razen kopalk (če jih boš imela seveda). za doplačilo 15€ dobiš še večerjo za 2. hrane dobiš vrh glave (juha, predjed, glavna jed in sladica), je zelo okusna. midva sva šla za božič in definitivno grema spet! priporočam!

in kaj je tako super na tem, da se greš nekam skopat in imaš tričetrt ure cajta za to? pa banano lahko ješ zraven?

te tako redko kdaj vidi nago, ali zakaj je bil tvoj tako navdušen? al mu preslabo kuhaš, pa se je enkrat do sitega najedel?

verjamem da je blo super ampak..
jaz sem mojemu pripravila v naši kadi ki je precej velika kopel z veliko pene,notr sem dala plavajoče svečke in natrosila cvete vrtnic. Zraven sem postavila penino,2 kozarca in jagode. Okoli banje sem dala na tla male svečke, ugasnila luč, pod omaro sem skrila radio in pripravila romantičen cd…
kopat sva se šla oba , lahko pa samo ugibaš kaj je sledilo..spalnica je bila blizu, kar v javnem prostoru ni
aja pa še velikoooo ceneje je bilo 🙂

Ma oprosti vendar bi se jaz počutila kot poceni…………

V 45 minutah “moraš opravit”.

Midva sva bila na bledu v hotelu golf. Meni je blo ful fajn. Romantično 🙂 Posute rožice v kopeli, zraven šampanjec, glasba,.. Jaz bi šla še. Tako, da kar pojdita!!! Bo verjetno zelo vesel darila 🙂

Primer sesutega foruma zaradi predolgega nicka…KerJeEnaProsilaKakoToZgleda

?

Primer sesutega foruma zaradi predolgega nicka…KerJeEnaProsilaKakoToZgleda …

ne maram sesutega foruma

New Report

Close