Romantična večerja
Romantična večerja ob svečah….ali pa sprehod po plaži…,ali pa šopek rdečih vrtnic…
Kaj je pri tem tako romantičnega? Ali res nekateri moški nimajo nobene fantazije in si mislijo kako bodo očarali z romantično večerjo ob svečah.
A, ni to že mal zguljeno?
Meni bi bilo bolj romantično npr. piknik za dve osebi, zakuriva ogenj in pečeva hrenovke, al pa koruzo, al pa karkoli. Lahko tudi burek sabo prineseva.
Ali pa da za mene, kar tako brez razloga ukrade pri sosedi en magnolijin cvet.
Kaj je za vas romantično?
zame………bi so sanje …sanje o tvojih očeh, tistih lepih, v katerih plamti strast, ..in ki me pogledajo…
in ..potem…tvoj glas……..- Poljubi me – ko zašepetaš nežno.
in potem………..potem….. se te dotaknem. Počasi, s pretirano mero opreznosti, kot da bi se bal, da se boš zlomila ob mojem dotiku….. In poljub, ki se nama spoji v eno samo veliko željo strasti…
in potem……potem ugasneš nočno lučko in skozi okno zasije luna, ki osvetljuje najino sobico…. In luna, edina priča, , ki osvetljuje tvoje telo in mi kaže pot do tebe….
pa še in še……..ampak bom raje sanjal…….saj si že dovolj stara, da veš, da sanje ne smemo razdajat……
cmnoka
men so všeč spontane stvari…včeraj naprimer, smo šli z malim na pregled in za nazaj je spal v avtu, midva lačna in evo…ustavi v trgovini…že naslednji hip jeva sendvič v avtu med vožnjo…mmmmm….me spominja na čase, ko sva bila še zaljubljena…sva se cele ure prevozakala okoli in jedla in pila….
to mi je blo romantično.
da bi me pa doma pričakal s pogrnjeno mizo romantično za dva…bi sm rekla, ej, dej stari to nisi ti…
Res je to stereotipna predstava romantike in priznam sam sem sokriv, da se ta predstava ohranja, a kaj ko ne veš kdo kako razmišlja. Zame osebno bi bili lepo sedet na balkonu in opazovati poletno neviho na morju…..ali z vrha Slavnika opazovati sončni zahod ali se valjat po travi po Vremšici….ampak ne vem če bi to sprejeli kot romantično…..