Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Römer safefix plus (organic nature) highline

Römer safefix plus (organic nature) highline

Kupujemo avtosedež in omenjeni je prišel v ožji izbor. Zanima me
– če ga kdo ima in kako se obnese blago? Je res toliko boljše kot npr. classic ali trendline glede znojenja?
– kako je s čiščenjem (glede na to, da je zelo svetel)?
– ali se splača kupiti še keep cool vložek (ne letno, frotirasto prevleko)?

Hvala, lp

Blago ok,vendar najin še vedno malo zašvica včasih,da je majčka malo vlažna, ampka samo na daljše relacije,npr. po dve uri ali več. Samo najin že tako malo bolj švica, tako da me to ne preseneča. Čiščenje bp, jaz sem ravno včeraj vrgla prevleko v pralni stroj, samo ne zato, ker bi se že umazal, ampka ker se je tako nerodno polulal, da mu je čez prišlo. 🙂 Drugače se umazanija ne pozna nič kaj dosti, pa ima vedno čeveljčke gor. Keep cool vložka nisva kupila, takpo da ti ne znam svetovati. V glavnem,pri nas se obnese čisto ok, pa nič kaj preveč ne paziva.

LP

Highline prevleka se manj uniči kot pa classic. pri nas se je sedež z classic prevleko najbolj uničil in tudi bolj se je umazal, trendline prevleka je pa še vedno kot nova. Sedaj imamo Kidfix-a z highline prevleko. Najbolj mi je bila všeč trendline prevleka, najbolj mehka se mi zdi. Po trenutnih izkušnjah ni večje razlike med highline in trendline, razen v mehkobi, classik pa ne kupom več.
Pojdi v trgovino in primerjaj highline in trendline ter izberi tisto ki se ti bo zdela boljša.

Čiščenje načeloma ni problem, se enostavno sname in opere.

Frotirasto prevleko mi pri safefix nismo imeli, imamo pa jo pri kidfix-u ker otroka že sama dva lezeta na sedeže, ter posledično se prej in več sedež umaže, lažje je to prevleko sneti in oprati.

Potenje – odvisno je tudi od otroka koliko švica, po izkušnjah sodeč pri classic prevleki najbolj otrok švica, med ostalima dvema pa mislim da ni bistvene razlike.

Lp

Hvala za odgovore.
Ja, saj načeloma bi šla v trgovino, vendar v mojem kraju nimajo omenjenega modela, nekam daleč se mi zdi pa brezveze vozit samo gledat. Naročiti ga namreč mislim preko spleta iz tujine, kjer je cenejši.

lahko prosim napišeš stran, ker ga bomo tudi mi knalu kupili. jaz poznam samo kidsrom.de, nekaj takega.

babysmobile.de

babyprofi.de

Jaz tudi priporočam highline 🙂
Trendline so lepe, ampak po kvaliteti so highline bistveno boljše. Tudi mi smo vzeli organic cotton in smo zadovoljni. Prej smo imeli high line. Res je velika razlika med materiali, seveda pa se to najbolj opazi pri daljših vožnjah. Svetla barva tudi nam zaenkrat ne dela težav.

New Report

Close