Romi & nezakoniti priključki & Amnesty
Amnesty International vlado pozval k zagotovitvi vode v vseh romskih naseljih
Hja lubčki.
Komunala je rome že dolgo pozivala, da uredijo uradne priključke. Pa jih je tretjina lepo uredila in plačala.
Ostali bi pa ….kot do sedaj…gratis
Ja, jaz bi tudi gratis , pa ne gre.
ne mi zdaj stokat, da ne znajo prebrati dopisa. A s sosedi se pa ne pogovarjajo ? Ali kaj? A jim noben sosed ni bil pripravljen dopisa prebrat??? Dajte no, saj nismo po vodi priplavali.
O tem, da so nekatera naselja na tuji zemlji, na črno, pa zahtevajo komunalno opremljenost ta trenutek ne bi.
.24ur.com/novice/amnesty-international-vlado-pozval-k-zagotovitvi-vode-v-vseh-romskih-naseljih.
Bravo občini. KOnčno ima nekdo jajca. Država jih očitno nima
Aja. pa 24kur je komentiranje izklopil. Kot običajno pri perečih temah. Jih je strah mnenj.
ma kaki romi ne serite več, 19.11.2024 ob 20:17
pa kaki romi to so cigani! in si že enkrat nalijmo čistega vina!! to je isto kot da jas kličem indijance po vsakem plemenu posebej lepo vas prosim!! cigan je cigan in gotovo!
Točno tako , že Jelinčič je pred časom rekel, da še ni slišal za romski golaž , in tudi vedno se je na naši zemlji tem lopovskim zastonjkarjem reklo CIGANI !!!
Kar se pa tiče zagotovitve vode po ustavi, ja , tudi jaz bi jo imel zastonj, pa sigurno nisem edini, če pa tem defektom iz AI ni kaj jasno, naj jim priključke in vodo plačujejo direktno iz svojega žepa , ne mojega/ našega.
Sem zato, da se jim spet da voda. Seveda naj prav vse stroške poravna ta zalega iz amnesty (namerno pisano z malo), ki itak zažira davkoplačevalski denar. Če nimajo, naj prodajo svoje premoženje in svojim ljubljenčkom zagotovijo vodo. Ali pa naj si vsaka od teh zblojenk vzame domov enega cigota in mu plačuje magari šampanjec in kopanje v Kempinskem.
I ja bi tata…tudi jaz bi imela zastonj vodo, ne da sem še plačala priključek in napeljavo. Oni bi vse zastonj, jok brate odpade. Bo treba mal se dvigniti…. Da ne govorimo o strošku varovanja in vseh soc.prije.kih. AI pa naj iz svojih sredstev ne državne dotacije, kar financirajo ciganom, to se me pa ne tiče.
Ta AI naj utihnejo, nihče jim ne krati pravice do vode, samo plačajo jo naj, kot ostali državljani… In še bolj na bruhanje mi gre ko slišim, ko se začnejo izgovarjati na neizobraženost…. Mater olja nelegalni priključek znaš narediti, ko ga je treba pa prijavit in plačat, si pa neizobražen… Ajde dovolj neumnih izgovorov … Temu se reče kraja in zgolj in samo to je.
In kraja vbtej državi ni dovoljena za nobeno stvar.. toliko da vam je jasno Romi in Amnesty International
Kako ti meglomešalski amnestiji sploh upajo pisat peticije in stegovati gobce? Voda je dostopna vsem in skrajni čas je, da se uredi tako, da je dostopna vsem POD ENAKIMI POGOJI. Če jo moramo plačevati ostali, ki že itak prispevamo v državno blagajno, naj jo še cigani, ki jih futramo iz državne blagajne, poleg tega nam pa še kradejo. Pomoč amnestijevih dušebrižnikov bi rabili mi, drugorazredni državljani, ki moramo vse plačevati in še vzdrževati to zalego in lene riti raznih NVO parazitov.
Amnesty bi bilo treba nehati financirati iz slovenskega proračuna. Pa naj grejo te prfuknjene funkcionarke delat. Delo je terapija in mogoče si bodo preluftale zatohle betice.
Vidalli, 19.11.2024 ob 21:30
Razna levičarska gibanja so zavozila tisti trenutek, ko so se od delavstva obrnila k feminizmu, raznim marginalnim skupinam, nelegalnim priseljencem, neoliberalnim nebulozam, delavstvo pa je postalo pomembno le toliko, da vse to brez besed plačuje, sicer se takoj začne vpitje o nestrpnosti in diskriminaciji.
Sicer naj pa AI pove, če so se tisti, ki jih tako vneto zagovarjajo, pripravljeni spustiti iz svojega piedestala in postati bolj strpni. Dokler bo obsodb glede diskriminacije deležna le ena stran, so lahko kar tiho.
saj lahko plačajo, samo bodo vas prej okradli.
Tako da bolje, da plačamo direkt iz proračuna, bodo imeli sosedje mir.
Voda mora bit, to je osnova, kako naj v šolo hodijo otroc, brez vode. Mislit je treba tudi na otroke, če so starši neodgovorni, jim je treba pomagat zavoljo otrok, samo tako bo naslednja generacija boljša.
Foušija tu ne bo prinesla nič.
Zdaj če so imeli ilegalne priključke, gotovo jim je potem kje puščalo če so sami skupaj nametali te cevi, logično.
lahko plačajo, 20.11.2024 ob 02:37
saj lahko plačajo, samo bodo vas prej okradli.
Tako da bolje, da plačamo direkt iz proračuna, bodo imeli sosedje mir.
Voda mora bit, to je osnova, kako naj v šolo hodijo otroc, brez vode. Mislit je treba tudi na otroke, če so starši neodgovorni, jim je treba pomagat zavoljo otrok, samo tako bo naslednja generacija boljša.
Foušija tu ne bo prinesla nič.
Zdaj če so imeli ilegalne priključke, gotovo jim je potem kje puščalo če so sami skupaj nametali te cevi, logično.
Zanimivo je, da se izgovarjajo na neizobraženost in niso razumeli, da je treba plačat. Za socialne transferje črpat pa niso premalo izobraženi in premalo brihtni.
Že vsaj 50 let je ta mantra, da bo naslednja generacija otrok boljša, zato jim je treba vse v rit vtaknit. V resnici pa je vsaka slabša. Nobeni ukrepi niso prav nič pomagali. Zakaj moramo mi delati in plačevati, oni pa le cuzajo socialo, pretepajo, grozijo, tudi za netijo požar, kradejo na polno in se oplodijo kot podgane. Pomagala bi edino sterilizacija. Če imajo za čike in alko, naj imajo pa še za vodo.
če še vedno, 20.11.2024 ob 07:24
Že vsaj 50 let je ta mantra, da bo naslednja generacija otrok boljša, zato jim je treba vse v rit vtaknit. V resnici pa je vsaka slabša
Če še vedno vode nimajo, kaki ukrepi so to bili? Samo lapanje.
Lahko se na glavo vržeš, vsak otrok rabi vodo, če hočeš, da bo kaj iz njega.
a eni ste res debili tukaj? je bilo stokrat povedano, da jim komunala ponuja priključke, pa jih nočejo, ker so se na črno priklopili. ena četrtina ima to urejeno, tričetrt pa ne. Imajo denar do države, lahko uredijo priključek, pa nočejo.
a eni ste res debili tukaj? je bilo stokrat povedano, da jim komunala ponuja priključke, pa jih nočejo, ker so se na črno priklopili. ena četrtina ima to urejeno, tričetrt pa ne. Imajo denar do države, lahko uredijo priključek, pa nočejo.
A si res debil ali kaj? Je bilo stokrat povedano, da otroci rabijo vodo, pa neglede na to, ali je nimajo zaradi staršev ali koga drugega.
Da otroci nimajo vode, ne koristi ne družbi, ne tebi, na dolgi rok. In dokaz imaš,
Gledamo pač na otroke, če njihovi starši niso sposobni, pa ti isto tudi ne kapiraš tega, moramo pač pametnejši.
Zakaj moramo mi delati in plačevati, oni pa le cuzajo socialo, pretepajo, grozijo, tudi za netijo požar, kradejo na polno in se oplodijo kot podgane. Pomagala bi edino sterilizacija. Če imajo za čike in alko, naj imajo pa še za vodo.
Ne rabiš, lahko si brez vode, tako kot oni in si prifehtaš zastonj vodo čez 10 let ai kaj podobnega. Samo če raje delaš kot se plodiš, bomo pač tebi zaračunali še njihove priključke, kriv si si čisto sam.
normalno, da se oslom vzame oz. tam, kjer se lahko vzame. Po forumih jamrat ne bo spremenilo nič, spremeniš lahko samo tako, da ne delaš nič
Sej so imeli vodo, samo poglej kolk vode so imeli. Porabili so jo za 5.700€ na mesec. Ti veš kolk je to vode? Poglej na svojo položnico kolk plačač na mesec za vodo. Pa hodiš okrog umazana? Neuka?
Ko jim je občina mislim da Ribnica pripeljala cisterno z vodo, so cisterno prodali. To je res odlična učna ura za otroke. Kaj jim bo voda, važno da majo keš za čike in neregistrirane avtomobile, da lokalce ustrahujejo in jim grenijo življenja.
Bogi so no dejmo jim še mal pomagat.
Sej so imeli vodo, samo poglej kolk vode so imeli. Porabili so jo za 5.700€ na mesec. Ti veš kolk je to vode?
Če maš vsaj 2 sivi celici, takoj ugotoviš, da jim je to kje puščalo, pa zato take količine. Če so si sami neke cevi napeljevali neprofesionalno.
Ti nimaš dost inteligence za to ugotovit, pa trobiš, da so je porabili toliko.