Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek roomba baterija

roomba baterija

Po letu in pol uporabe roombe – model 555 je le-ta začela po minuti delovanja jokati, da baterija ni napoljnjena.
Kljub temu, da je bila predhodno na polnilcu. Poskusila pa sem tudi z direktnim osvežilnim poljnjenjem pa ni nič boljše.
Mislite, da je baterija res zanič in je treba kupiti novo? Slučajno kdo ve za ceno in kakšno ugodno varianto?

Hvala za odgovore.

Naša baterija je šla po dobrem letu, roomba model 580. Mož jo je naročil preko spleta, na e-bayu (iz Belgije), ni original, je pa močnejša. Cena je bila na koncu veliko bolj ugodna, mislim, da je drugače 90 €.

Še link (baterije so malo bolj spodaj)

Miranda najlepša hvala za nasvet in posredovanje lastne izkušnje.

Jaz bi tudi tu kupila, pa ne znam. Kako se sploh nakupuje na taki strani? A lahko plačaš po povzetju ali moraš obvezno imeti plačilne kartice za tujino? Hvala za nasvete.

Nam je možev sodelavec naročil, ker dosti kupuje preko e-baya. Mislim, da je že bilo na tem forumu nekajkrat opisano kako se kupuje, malo pobrskaj.

Jaz sem jo cca. 1,5 leta nazaj kupila na http://www.mojbox.si/28_gospodinjski-aparati/29_sesalniki/56_Oprema-za-robotske{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}20sesalnike?sort=pd.name&order=ASC
Garancija je 1 leto, dobila sem stransko krtačko gratis. In baterije še vedno dela kot urca 🙂

New Report

Close